phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:03
Лудоманія - ігрові автомати та психіка людини

Якщо ви хочете уникнути азартних ігор, але отримати свій викид адреналіну, тоді ми радимо вам грати в страйкбол. До речі, в Києві зіграти в страйкбол вам допоможе портал http://grand-ukraine.com.ua/strikeball.


Вплив ігрових автоматів на психіку людини

Залежність людини від гри в автомати стала однією з найактуальніших проблем у світі, вона вже давно стоїть поряд з такими хворобами, як наркоманія та алкоголізм. Наслідки дії її на психіку людини не передбачувані і в деяких випадках - плачевні і не підлягають ніякому лікуванню. Абсолютно не нормальна ситуація, коли людина весь свій час проводить за грою, повністю віддаючись віртуальному життю. Найбільшу небезпеку несуть в собі азартні ігри, тому, що вони спочатку спустошують кишені гравця, а потім штовхають його на вчинки, здатні спустошити гаманці інших людей, якими частіше всього стають друзі і родичі.

Лудоманія - таку назву отримав нездоровий потяг до азартної гри. Гравець з такою залежністю, як правило, не здатний адекватно ставиться до гри, обмежувати суму грошей і кількість часу, які він готовий їй віддати. Якщо хтось із ваших знайомих, близьких чи родичів страждає від лудоманії, необхідно терміново влаштувати їм візит до психіатра, так як ця залежність може придбати крайні форми. Безпосередньо азартні ігри не призводять до розвитку ігрової залежності у певного гравця, це визначається скоріше вродженими відхиленнями. Але важко не погодитися з тим, що бурхливий розвиток онлайн ігор, останнім часом, став головною причиною того, що все частіше стали обговорювати тему лудоманії.

Поставити ігрову залежність в один ряд з наркоманією буде не зовсім правильно. Наркотики викликають звикання практично миттєво, ігрові автомати, самі по собі, безпечні для нормальних людей, але, на жаль, не для всіх. Але відмахнутися від такої проблеми, насправді, не можна, через те, що сам гравець не має поняття, чи буде він у майбутньому залежати від ігрових автоматів. Сама азартна гра пробуджує в ньому цю залежність.


Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 2385 | Додав: adminA | Теги: Лудоманія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]