phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

04:30
Магія чисел. Що рік прийдешній нам готує



До нумерології можна ставитися по-різному. Проте вже давно вона визнана наукою. Ще Піфагор говорив: "Весь світ заснований на числах". За допомогою цифр можна скласти психологічний портрет людини, а також дізнатися, що нас чекає в майбутньому.

В нумерології існує певна циклічність, яка складається з 9 років. Протягом цього часу кожна людина здатна виростити будь-яку ідею, розвинути її і втілити в життя. Головне, робити це в потрібний час! Набагато ефективніше планувати завчасно, використовуючи сприятливі періоди.

Кожен період життя людини оптимально підходить для якихось звершень. Є роки, які призначені для пошуку себе або впровадження якихось нововведень в своє життя, є час для змін та здійснення великих придбань.

Але як зрозуміти, що час прийшов для тих чи інших дій? Тут на допомогу і приходить нумерологія. Дізнатися, що вас чекає в 2013 році і до чого готуватися, можна за допомогою простих обчислень. Спочатку визначте число вашого народження, склавши всі цифри в даті появи на світ і, підсумувавши, приведіть результат до простого числа. Потім таким же шляхом знайдіть число прогнозованого року. Складіть дві отримані цифри. У підсумку вийде число, яке і визначить характер наступаючого року.

Наприклад:
Число народження: 12 серпня 1969 року: 1 +2 +8 +1 +9 +6 +9 = 36 = 3 +6 = 9.
Число прогнозованого року: 2013 = 2 +1 +3 = 6.
Характеристика року: 9 +6 = 15 = 1 +5 = 6.

Тепер дізнайтеся, що означає отримана вами цифра:

1. Означає початок нового циклу. Вас чекає вельми активний і продуктивний рік. Настає час для прийняття важливих рішень і реалізації планів. Ретельно спланована робота в поєднанні з ретельністю принесе успіх. Цей рік відкритих можливостей. Можете ставити собі будь-які цілі - ви легко досягнете всього, але будьте цілеспрямовані і наполегливі. Пам'ятайте, під лежачий камінь вода не тече. Можете покластися і на допомогу з боку. Ймовірно вас чекають зміни в особистому житті. Здоров'я в цей період не підведе. Майте на увазі, від того, як ви проведете цей рік залежать наступні 8 років. Тому в кінці року скорегуйте ваші плани і надайте їм більш конкретну форму.

2. Символізує встановлення відносин і співробітництва. Зросте ваша привабливість, з'являться нові друзі та шанувальники. Це рік, в якому основною темою буде співпраця та взаємодія з іншими людьми. Але будьте перебірливими в зв'язках, не розповідайте занадто багато про свої плани. Для досягнення чого-небудь, вам необхідно буде навчитися терпінню і більш чуйного ставлення до людей. У цьому році можливі затримки із реалізацією планів, перерозподіл сил, зміни, які зажадають від вас гнучкості. Можете отримати прибуток, пов'язаний з нерухомістю. Ймовірно навіть зміна місця проживання. Ви станете чутливішими, емоційнішими. Удосконалюйтеся, більше читайте. Цей рік прекрасний для побудови сімейного гніздечка. Якщо ви ще не знайшли свою другу половинку, то у вас є всі шанси здобути любов і щастя у 2013 році.

3. Рік пройде під знаком творчості і творення. Це час посиленого самовираження, завершення старих справ, просування по службі, успіху в бізнесі. Словом, період прогресу у всіх сферах життя. Тому активно проявляйте себе на роботі, беріть участь в будь-яких соціальних подіях, взаємодійте з друзями, знайомтеся з новими людьми. Будьте динамічні і енергійні. Робіть те, про що лише мріяли. Дозвольте собі бути щасливими, розкривайте свої творчі нахили. Цей рік допоможе вам в реалізації всіх нестандартних, оригінальних, творчих проектів. Не робіть нічого нудного і похмурого, не беріть на себе обтяжливих обов'язків. Але будьте послідовні, не розпорошуйте енергію, сконцентруйтеся в одному напрямку. Покращиться ситуація в особистому житті, можливий шлюб.

4. Період розваг закінчився, настав рік наполегливої ​​роботи і реалізації можливостей. Необхідно привести в порядок справи, створити міцну основу для майбутнього. У цей період необхідно бути практичним, зібраним, послідовним, стриманим, відповідальним, організованим і працьовитим. Присвятіть себе цілком роботі і досягненню мети. Гарний час для покупки власності або для перебудови будинку. Можливі переїзд, весілля, народження дітей. Але не тратьте гроші, станьте більш економними і раціональними у своїх витратах. Зверніть увагу на своє здоров'я. Через підвищені навантаження на роботі імунітет може вас підвести. Знаходьте час для розслаблення і занять спортом. Вірте в свої сили і залишайтеся оптимістом. Цей рік може бути для вас непередбачуваним. Він буде вам підкидати і приємні сюрпризи, і невеликі труднощі. Можуть виникнути неприємності і через скороминущий сексуальний зв'язок. Але не варто боятися проблем, будьте впевнені, що ви впораєтеся.

5. Рік змін в матеріальній та духовній сферах, розширення горизонтів і можливостей, бурхливих емоцій, росту і розвитку. Готуйтеся до пригод, подорожей, нових знайомств, яскравих вражень і змін. Цей період можна назвати: "Спокій нам тільки сниться". Йому характерна певна нервозність і непередбачуваність. Ви можете зіткнутися з необхідністю зробити важливий вибір. Намагайтеся володіти собою, не приймати необдуманих і поспішних рішень, проявіть розсудливість. Можлива зміна роботи, місця проживання. Рік сприятливий для комерційної діяльності, особливо для тих, хто працює в міжнародному бізнесі. Особистісний ріст підкріплюється новою відповідальністю і випробуваннями. Збагачуйтеся новим досвідом, накопичуйте пізнання, які знадобляться вам у майбутньому. Можете ризикнути і значно просунутися вперед. Можете знайти вірного друга, вступити в шлюб.

6. Це рік сімейних турбот і відповідальності за рідних і близьких. Період зміцнення відносин з партнером. Можуть поновитися перервані відносини, але також є ймовірність переглянути існуючі. Ви або поновите їх, або розлучитеся з партнером. Сприятливий час для створення сім'ї, народження дитини, поновлення будинку і зміни іміджу. Готуйтеся до несподіваних подій і цікавим зустрічам. Цей період вимагає: жити в любові і гармонії, служити, проявляти повагу до старших, благородство і турботу, пропонувати іншим допомогу. На перший погляд відбувається уповільнення в зовнішніх справах, але в той же час відбувається ваша глибока внутрішня трансформація. Це гарний час і для впорядкування службових справ. Не ухиляйтеся від обов'язків і неприємних ситуацій. Зверніть увагу на своє здоров'я. Займайтеся спортом.

7. Для вас настає непростий час усвідомлення життя, свого становища. Це рік споглядання, спокою, поглиблення в себе і усамітнення. Найкраще звести зовнішню активність до мінімуму. Виникне потреба отримати нові знання, осмислити що відбувається. Більше уваги будете приділяти своєму духовному і фізичному стану. Деякі люди можуть повністю переглянути свої цінності та концепції сприйняття світу. Цей період буде супроводжуватися занепокоєнням, сумом, почуттям самотності і навіть депресією. Навчіться отримувати задоволення від самоти. Не варто нічого затівати, не розширюйте свій бізнес, нічого не міняйте в своєму житті. Самоконтроль, самоповага, сила волі допоможуть вам у подоланні перешкод. Успіх досягається в результаті власних зусиль, а не випадку. Відповідальне ставлення приведе до успіху і досягнень. У цей період загострюється чутливість, інтуїція. Втрачається зв'язок з реальністю, тому будьте обережні при підписанні документів і прийнятті важливих рішень. Висока ймовірність обману, як у діловій сфері, так і в особистому житті.

8. Це час отримання упевненості і отримання результатів праці попередніх років. Це рік збирання урожаю, і особливо прихильний він до тих людей, які звикли працювати і ставлять роботу на одне з першочергових місць у своєму житті. Всі цілі і плани будуть доведені до позитивного результату. Їх чекає успіх, багатство. Вони можуть зайняти лідируючі позиції, підвищити свій соціальний статус, стати власником бізнесу або піднятися високо по кар'єрних сходах. Ви вирішите всі спірні та правові справи. Тому сміливо укладайте договори, оформляйте документи. Любовна сторона в 2013 році буде вести себе дуже мінливо: і конфлікти, і знайомства, і розставання, і пристрасть, і сльози - загалом, цілий набір емоцій. Результат любовних відносин буде повністю залежати від вас. Можете вступити в шлюб або легалізувати існуючі зв'язки. Все створене показує ваш успіх в житті, а розлучення, довго не вирішуються справи, провали свідчать про недоліки уроків долі. Ви володієте в цьому році максимальною владою над подіями і результатами своєї діяльності, але не "втрачайте голову", зберігайте баланс між духовним і матеріальним. Цей рік великих витрат, але якщо не будете скупитися, станете трудитися на загальне благо, а не особистий інтерес, то легко зможете заробити. А ось ті, хто не любить трудитися, і хто "не сіяв" в попередні роки, можуть не чекати особливих подарунків від 2013 року.

9. Завершення циклу, а значить, завершення справ, час прийняття важливих рішень і підготовка до нового циклу. Рік не буде легким, але вам необхідно отримати якесь звільнення і усвідомити, що ви вступаєте в новий період. Головним стає аналіз дій і одержуваного досвіду, а також поглиблення в свій внутрішній світ і пошук духовних цінностей. Вирішіть всі справи і старі проблеми, оплатіть старі борги, позбудьтеся від непотрібного мотлоху. Проведіть ревізію в будинку, викиньте непотріб або віддайте нужденним. Допомагайте оточуючим, будьте пильні, милостиві, пізнавайте світ у всьому його різноманітті. Можете відправитися в далеку подорож. Знайомтеся з культурою і наукою інших народів. Розумно приймайте події і пристосовуйтеся до подій.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2290 | Додав: admin | Теги: нумерологія, нумерологія 2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]