phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:12
Маленькі хитрощі при виборі піжами

Протягом багатьох століть жінки звикли одягати себе в зручне нічне оздоблення. Як правило, вони не завжди були красивими. Але сьогодні сучасні дизайнери щодня втілюють мрії кожної дівчини і жінки - виглядати в піжамі розкішно і одночасно відчувати комфорт. Піжама стала невід'ємним атрибутом домашнього одягу, міцно завоювавши серця модниць.

Купуючи такий вид одягу, не забувайте і про комфорт. Після важкого робочого дня так зручно одягнути комфортний, домашній одяг, який б не заважав рухам і був приємним на дотик. Також дуже важливий емоційний настрой, з яким ви будете носити піжаму. Але не забувайте, що будь-яка дівчина чи жінка хочуть виглядати привабливо. Та й внутрішня самооцінка і настрій буде підвищуватися при погляді на себе. Домашній одяг повинен виконувати безліч функцій: бути комфортним, м'яким, легким або теплим і викликати тільки приємні відчуття і позитивні емоції при торканні. У той же час магазин домашнього одягу ellengroup.com.ua дозволить вам все необхідне придбати онлайн і за розумною ціною.

Вибираючи домашній одяг, серед великого різноманіття товарів, дуже легко розгубитися. У магазинах представлений такий величезний вибір всіляких халатів, майок, шортиків, піжамних комплектів, що іноді не можливо зважитися зробити покупку. Заглядаючи в магазин за черговим придбанням, не забувайте подивитися на якість виробу. Уважно пощупайте його - він ні в якому разі не повинен бути твердим і дряпати. Внутрішні шви повинні бути виконані акуратно. Якісний виробник обов'язково подбає про рівні рядки, а стрічки і мережива будуть не тільки м'якої і приємної якості, але і не будуть "куйовдитися" і розпускатися. Дуже важливо, щоб тканина на 90% складалася з натурального волокна. В такому одязі вам не тільки буде комфортно спати, але і ні жарко, ні холодно.

Якщо ви вибираєте одяг в магазині, необхідно оцінити якість фарби, чи не йде від неї неприємного запаху. В каталозі інтернет-магазину вся піжама відмінної якості, перевірена користувачами. У цьому, як правило, легко переконатися, почитавши відгуки покупців. Якщо Ви помітили, що фарба линяє, від одягу йде зовсім не приємний запах - краще вберегти себе від такої покупки. При носінні, цілком ймовірно, весь неякісний барвник осяде на вашій шкірі. Також не рекомендується купувати дуже яскраву піжаму. Згодом вона якщо не вицвіте, то буде дратувати своїми отруйними квітами. Якщо є можливість, купуйте тільки у тієї фірми, в якій ви впевнені. Виробник, який дорожить своїм ім'ям, не буде виготовляти неякісний одяг.

Фасон і стиль одягу залежить тільки від індивідуальних смаків і уподобань. Хтось любить спати в короткій маєчці, а хтось віддає перевагу одягатися в закриту піжаму. Тканина використовується як бавовняна, так і атласна. Шовкові піжами - трохи дорожчі, а ось комплект з бавовни і еласто порадує своєю ціною.

У холодну пору року актуальною буде фланелева піжама - цей вид тканини дозволяє створювати найрізноманітніші комплекти. Вона буде легкою і одночасно теплою, а головне - затишною у холодну пору року. Піжами з хлопчатопаперовихтканей також широко користуються попитом серед дівчат і жінок. У літню спеку не може бути приємніше тканини, яка дає відчуття свіжості тіла.

Майка і шортики - сучасна тенденція, яка стала дуже популярною і полюбилася багатьом дівчатам. У такому вбранні не тільки буде комфортно в літню спеку, а й виглядати в ній ви будете досить сексуально.

Такі тканини, як нейлон, акрил, лайкра в піжамі можуть викликати алергію і роздратування. Зазвичай з них і не шиють піжами - хіба що для піжамної вечірки).

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1205 | Додав: radymo | Теги: піжама | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]