phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:04
Малюйте спальню у синій колір - якщо хочете добре спати

 

Для прекрасного самопочуття достатньо пофарбувати стіни будинку в певні кольори. Вчені з Корнельського університету провели цікаве дослідження на тему того, як оточуючі нас кольори в будинку впливають на наше самопочуття.

Фахівці зробили висновки, що стіни оранжевого або червоного кольору можуть посилювати стрес і відчуття неспокою. Також виявилося, що яскраві кольори стимулюють дію мозку і змушують людину їсти швидше.

Яскраві білі кухні можуть мати той же ефект, передає Телеграф. У свою чергу, блакитний колір є кращим вибором для спалень. У блакитних спальнях люди довше сплять. А крім того, спальні такого кольору, схоже, стимулюють сексуальне життя.

Крім цього, здоровому способу життя сприяє певне освітлення. Наприклад, при яскравому світлі вночі порушується цикл сну, а відповідно збивається біологічний годинник. Призводить це до досить неприємних проблем зі здоров'ям, так як знижується рівень мелатоніну, при недоліку якого може виникнути діабет другого типу, ожиріння і навіть рак.

На жінок погано впливають тонкі штори в спальнях, так як світло, що проходить крізь них, сприяє ожирінню.

 

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1254 | Додав: adminA | Теги: хочете добре спати, спальню у синій колір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]