phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:02
Маловідомі корисні якості бананів
Банановий сік містить вітамін С, який надає позитивний ефект під час захворювання грипом. Також в бананах міститься вітамін B6, який виробляє гормон щастя, і його присутність позбавляє від депресії і повертає спокій.    

Щоб приготувати банановий сік у домашніх умовах соковижималка навряд чи згодиться, а от блендер підійде в самий раз. Для приготування соку з бананів, необхідно подрібнити фрукт і додати кип'яченої води, у співвідношенні з великим бананом один до одного.

Вітамін E, що міститься в банані, сприяє розгладженню зморшок. Завдяки калію, робота серцевого м'яза стає еластичнішою. Волокна з м'якоті банана надають позитивний ефект на шлунок, саме тому сік рекомендовано приймати під час захворювання ШКТ. Однак є й свої нюанси. Банановий сік при гастриті з підвищеною кислотністю потрібно пити виключно до їжі, а з зниженою і нормальною - після.

Якщо кожен день споживати банановий сік, що можна швидше побороти гіпертонічні хвороби, а також прийти до результату скасування необхідності прийому ліків. Завдяки бананового соку можна чистити судини від шлаків. Особливо це корисно при атеросклерозі. У лікувальних цілях необхідно вживати сік до 150 мл на добу, а при депресії обсяг рекомендується збільшити. Протипоказанням для споживання бананового соку є наявність тромбофлебіту.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1543 | Додав: adminA | Теги: корисні якості бананів | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]