phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:39
Манікюр на дому

 

 

Манікюр - це модно і естетично! Величезна індустрія краси забезпечує жінок всього світу засобами по догляду за руками, товарами для створення ділового, барвистого і художнього стилю для нігтів.

Від хни до шелаку

У 1918 році відкрився перший салон, де люблячим себе дамам допомагали зробити руки привабливими, а нігтики - доглянутими. Клеопатрі за часів її царювання доводилося задовольнятися хною. Сьогодні вона позаздрила б будь-якій дівчині, яка може кілька разів на день змінювати колір декоративного лаку.

Але зовнішнє покриття - це ще не все. Спочатку слід якісно підготувати нігтьові пластини, використовуючи професійні інструменти. Тому пилочки, полірувальники, манікюрні ножиці є бажаними «гостями» в дамській косметичці. Кожна дівчина і жінка готова витрачати час і кошти на поліпшення зовнішнього вигляду. Спеціаліст більш швидко й акуратно впорається з подібною роботою, тому послуги манікюру і педикюру не втрачають своєї актуальності.

До клієнтів з любов'ю

Якщо здоров'я або вагітність не дозволяє відправитися в салон, завжди можна викликати майстра до себе додому. Зателефонувавши заздалегідь, ви отримаєте можливість вибрати не тільки день, а й зручний час.

"Манікюр на дому" набирає все більшого числа прихильниць. Якщо ви соромитеся або по можливості уникаєте відвідування публічних місць, то запросивши досвідченого людини на будинок, зможете отримати весь комплекс послуг в знайомій обстановці. Тут ви будете сама собою, в природній жіночій красі, а шкіра відпочине від декоративної косметики.

Вагітним жінкам вдасться уникнути цікавості, а іноді і заздрості відвідувачок салону. Відомо, що жінки «в положенні» часто недовірливі і зайвий косий погляд здатний викликати бурю негативних емоцій за типом «раптом наврочили». Зайве занепокоєння майбутнім мамам ні до чого, тому виїзд додому фахівця стане відмінним рішенням.

Якщо в квартирі проживають мама з донькою, сестри, подруги, тітка з племінницею, то вони зможуть домовитися про послугу відразу для обох. Манікюр, педикюр, нарощування вій на дому або корекція - все це доступно і з гарною якістю. Майстер привезе з собою необхідні кошти, УФ-лампу і зробить роботу не гірше, ніж в салоні. Єдина вимога до клієнтів - надання зручного столу.

У домашніх умовах у гостинних господинь з'являється можливість налагодити більш дружні відносини і приємно поспілкуватися, приготувавши невелику частування до чаю.

Компанія «Пилочка» із задоволенням порекомендує вам майстра з манікюру на дому.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 993 | Додав: Nata | Теги: Манікюр на дому, пилочка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]