phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

08:09
Меблі для дитячих кімнат


 

При виборі дитячих меблів перед батьками стоїть дуже відповідальне завдання. Особливу увагу слід приділити матеріалам , які були використовувані в процесі їхнього виробництва і вимогам безпеки. Дитяча кімната - це царство, де малюк мріє, придумуючи різні казкові історії. У ній він проводить багато часу.

Як правильно вибрати дитячі меблі

Одразу зауважимо, що купити меблі у Львові за вигідною ціною ви завжди зможете за допомогою порталу nova-market.com.ua. Також нагадаємо, що фахівці рекомендують при виборі дитячих меблів акцентувати увагу на наступні речі:

Матеріал для виготовлення меблів. Він повинен бути екологічно чистим і довговічним. Дерев'яні меблі для дитячих кімнат - кращий варіант. Але вартість їхня чимала, тому багато споживачів вважають за краще вироби з МДФ. Цей матеріал відповідає вимогам безпеки і екологічності. Крім того, велика кольорова гама плит МДФ дозволяє дизайнерам створювати практичні і красиві предмети меблів.

Кольорове рішення. При виборі кольору слід враховувати стать дитини. Фахівці рекомендують звернути увагу на пастельні ніжні тони, такі як блакитний, рожевий, жовтий колір. Не слід вибирати меблі чорного кольору, але його можна використовувати в якості доповнення. Фіолетовий колір пригнічує і знижує працездатність.

Функціональність і ергономічність. Меблі для дитячих кімнат слід купувати з урахуванням того, щоб в приміщенні був вільний простір для ігор та занять дитини. Тому перед покупкою фахівці рекомендують зробити необхідні заміри. Тоді предмети меблів ідеально впишуться в дитячу кімнату. Якщо приміщення невелике, можна вибрати ліжко або диван з висувними ящиками, складаний стіл. Для одягу, іграшок повинні бути виділені спеціальні полиці.

Історія появи дитячих меблів

Важко визначити, коли саме з'явилася дитячі меблі. Але перші предмети меблів були виявлені ще до н. е. і знайшли їх в Єгипті, Це були уламки окремих предметів, виконані з деревини чорного кольору. Прикрашені вони були слоновою кісткою і натуральними каменями - малахітом і бірюзою. Також археологи виявили і табурети, причому був знайдений навіть складаний екземпляр. Матеріалом для їх виготовлення служило дерево. Для ніжок використовувалися копита тварин. Набагато пізніше столів і стільців з'явився шафа, прообразом якої була скриня. В епоху класицизму з'явилися м'які меблі. Далі народжувалися різні архітектурні стилі. Причому дизайн меблів залежав від тієї країни, в якій вона створювалася.

Сьогодні дитячі меблі виробляють у всіх країнах світу. Вони красиві, функціональні і дуже органічні. При створенні виробники враховують множину параметрів - вік дітей, колірну гамму і безліч інших чинників.

Переглядів: 1186 | Додав: radymo | Теги: Львів, купити, Меблі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]