phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:54
Мед названий самим здоровим і універсальним продуктом

У Стародавній Греції олімпійські атлети спеціально себе обмазували медом, сподіваючись таким чином збільшити свою силу, пише Глорія Хейвенхенд. У меді містяться вітаміни, а також глюкоза і фруктоза, які призводять до накопичення тваринного крохмалю в печінці, пише The Daily Mail.

Потім, всього одна ложка меду містить 22 калорії, а аналогічну кількість цукру - 15 калорій. Проте мед більш корисний, адже він моментально підживлює мозок після того, як потрапляє в організм, через рівного вмісту глюкози і фруктози. Так, з'ївши одну чайну ложку натурального меду перед сном, можна підтримати мозок і дати йому відпочити за ніч. Фруктоза відкладається в печінці, чекаючи своєї години, щоб "підгодувати" мозок. Вночі мозок продовжує працювати, тому йому потрібна енергія.

Гіппократ їв мед щодня і використовував його для лікування сифілісу і виразок. Мед підвищує захисні функції імунної системи і має антибактеріальний ефект, допомагаючи тілу швидше загоювати рани і легше справлятися з інфекцією. Власне, здатність меду боротися з інфекціями, викликаними резистентними організмами, була доведена кілька років тому, що офіційно присвоїло меду звання супер-продукту.

Експерти радять лікувати медом герпес, захворювання пародонтозу, інфіковані виразки на ногах, псоріаз, екзему і артрит. За словами вчених з Медичного коледжу штату Пенсільванія, ложка меду краще будь-яких ліків проти застуди. Також мед добре справляється з симптомами імунодефіциту - втомою, постійними інфекціями, алергіями і застудами. У меді містяться вітаміни, мінерали, амінокислоти, біофлавоноїди. Він показаний при порушеннях травлення, так як підтримує корисні бактерії.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1591 | Додав: admin | Теги: Вітаміни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]