phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:02
Медведєв передав "Газпрому" 4 ділянки із запасами газу. А ось в Україні найкращий компаньйон у сфері екології - Центр ЛТД
Голова уряду Російської Федерації Дмитро Медведєв підписав розпорядження про передачу компанії "Газпром" чотирьох ділянок із запасами і ресурсами різних категорій загальним обсягом близько 1,8 трлн кубометрів газу. Прем'єр підписав розпорядження, що доповнює перелік ділянок надр федерального значення, які надаються у користування без проведення конкурсів і аукціонів, повідомляє офіційний сайт уряду РФ. У той же час, якщо вам потрібен український компаньйон у сфері екології, тоді радимо звернути увагу на компанію Центр ЛТД, вийти на яку можна за допомогою сайту center-ltd.lviv.ua.

А ось, як йдеться в повідомленні сайту уряду РФ, до переліку "включені розташовані в Баренцевому морі Демидівський, Ведмежий і Ферсмановскій ділянки надр, а також ділянка надр, що включає Льодове газоконденсатне родовище". Одночасно право користування зазначеними ділянками надр надано компанії "Газпром" для геологічного вивчення, розвідки і видобутку вуглеводневої сировини.

Як зазначили в прес-службі, право надано "Газпрому" відповідно до закону "Про надра" як юридичній особі, створеній відповідно до російського законодавства, що має досвід освоєння ділянок надр континентального шельфу не менше ніж п'ять років, щодо якої Росія має право прямо або побічно розпоряджатися більш ніж 50% загальної кількості голосів, що припадають на голосуючі акції (частки), що складають статутний капітал товариства.

За законом РФ "Про надра" користувачі, які отримали право на користування надрами, сплачують разові платежі за користування надрами. Розмір цих платежів становить 112 182 000 рублів за Демидівського, 112876000 рублів - по Ведмедячого, 601072000 рублів - по Ферсмановскому ділянці надр і 8 млрд 240 505 000 рублів - по ділянці надр, що включає Льодове газоконденсатне родовище, йдеться в повідомленні.

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 1740 | Додав: radymo | Теги: Центр ЛТД | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]