phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:14
Металеві меблі: що потрібно знати

 

Окремі металеві вироби на кшталт шаф і стелажів, незамінні і в складських приміщеннях, де, як правило, зберігається велика кількість різноманітних вантажів. Один такий стелаж може запросто витримати продукцію вагою до чотирьох тонн. У той же час, купувати металеві меблі краще онлайн на сайті autom.com.ua. Зокрема, тут вами може бути придбана шафа металева і не тільки за найкращими цінами в Україні.

Роздягальні спортивних залів, СТО, аквапарків, виробничих цехів і тому подібних споруд також не обходяться без металевих меблів. Зокрема, мова йде про шафки для одягу, які можуть бути обладнані і спеціальними підставками для взуття, а також лавками. У деяких моделях цих шаф встановлюються і вішалки для одягу.

Майстерні столярів і токарів - ще одне місце, де не обійтися без металевих виробів. В першу чергу, мова, звичайно, йде про шафи, найбільш міцні і надійні моделі яких виробляються з металу.

У свою чергу, готелі і банки важко собі навіть уявити без виконаних з металу депозитних скриньок і блоків для зберігання ключів.

Проте, у меблів алюмінієвих є власні недоліки. До недоліків алюмінієвих меблів можна віднести те, що алюміній сильно і швидко нагрівається на сонці, і до нього торкатися в жарку погоду неприємно. У прохолодну погоду алюмінієві меблі будуть неприємно холодити.

Значна частина меблів литих для дачі виробляється у вигляді трансформованих і складних меблів. Подібні дачні меблі зберігають складеними під час відсутності господарів в будинку. При виборі подібних меблів важливо звернути увагу на присутність на їхніх ніжках пробок із пластику, які захистять меблі від подряпин і не дозволять ніжкам меблів впадати в ґрунт.

Ковані меблі найкраще підходять для дачної ділянки, завдяки своїй міцності, проте, важать вони дуже багато, а тому ковані меблі - завжди стаціонарні. Але саме такі меблі дуже красиві та надійні, але коштують значно дорожче литих, оскільки виготовляється вручну.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1183 | Додав: radymo | Теги: шафа металева для одягу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]