phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:40
Мистецтво кохання: Звабливий аромат любові

Ложе любові
Потрібно надушити маслом розмарину постільну білизну. Для цього три краплі цього ефірного масла з долоні розподіляємо по всьому ліжку. Навіть якщо білизна біла - не бійтеся: стовідсоткове ефірне масло безслідно випаровується. "Трава серця" розмарин тонізує, збуджує, додає енергію, народжує пристрасність і підвищує тривалість еротичних ігор.
Масло кипариса дасть друге дихання вашим любовним іграм, якщо ви знаходитеся між 40-ка та 50-ма роками. Вам буде потрібно всього дві крапельки. Це масло зробить вас і вашого партнера гнучкими і витривалими, і ви зможете продовжувати насолоджуватися один одним багато годин поспіль!

Нейтралізація неприємних запахів
Погодьтеся, що еротичний настрій може швидко зникнути, якщо ви відчуєте їдкий запах пітнілості від свого партнера. Тому потрібно зробити йому ароматний подарунок - тальк. Обов'язково зробіть його своїми руками. Як основа підійде звичайний тальк або присипка для дітей. Півсклянки цього порошку змішайте з десятьма краплями ефірного масла евкаліпта. Зробіть це в герметичній ємкості, яку не відкривайте два дні. За цей час кілька разів струсніть її.

Еротична ванна для закоханих
Для ароматизації і еротизації водної процедури вам знадобиться сандал (4 краплі), неролі (4 краплі), іланг-іланг (3 краплі) і майоран (2 краплі). Всі ці масла надають еротичного настрою. Завдяки сандаловому ефіру посилюється потенція, ласки стають витонченішими. Ефір іланг-ілангу допомагає отримати більше задоволення від любовних утіх і оргазму. А неролі збільшує їх тривалість. Масло майорану позитивно впливає на гнучкість хребта, також психологічно створює атмосферу таємниці та містики. У такій ванні ви навряд чи станете чекати, коли вона охолоне.

Любовний душ
Змішайте гель для душу із сімома краплями мирри і розтирайте один одного як можна довше. Насолоджуйтеся дотиками один одного! Воду в душі зробіть злегка теплою і, ополоснувшись, не витираючись, займіться любов'ю.

Смачні поцілунки
Ваші поцілунки можуть стати неповторними: пряними і п'янкими! Для цього візьміть слабоалкогольне вино (700 мл), мед (2 чайні ложки) і бергамот (3 краплі ефірного масла). Цю винну настоянку витримаєте три дні в теплі і без доступу світла. Вино любові потрібно збовтувати перед тим, як зберетеся його пригубити. Запаморочливі поцілунки стануть вашою нагородою! Поєднання ефіру бергамоту і винного ефіру створюють еротичний настрій, а мед розігріває почуття.

Масаж і еротика
Давньоіндійські трактати, що зберігаються в місті любові Кхаджурахо, рекомендують починати любовні ігри з еротичного масажу. Чоловік ніжно масажує кохану, а та відповідає йому взаємністю. За основу візьміть оливкове масло (10 мл). Для жінки додайте 4 краплі жасминового ефіру (він розслабляє і стимулює задоволення при вагітності), а для чоловіка - 3 краплі імбирного ефіру.

Позбавлення від розтяжок
Розтяжки можуть з'явитися після різкого схуднення або після пологів. Спробуйте позбутися від них за допомогою ароматів. Візьміть у рівній кількості ефірних масел м'яти, неролі і розмарину. Намалюйте цією сумішшю сіточку на проблемних зонах. Повторюйте цю процедуру якомога частіше протягом дня.

Нічний аромат
Спальня повинна бути самим розслаблюючим і в той же час самим пристрасним місцем у вашому будинку. І цьому допоможуть ефірні масла сосни або мускусу. Додайте їх в теплу воду аромолампи і запаліть свічку. Сосна затопить вас енергією і додасть діям пристрасності. Мускус омолодить і оновить почуття. Забудьте про всі проблеми і повністю розчиніться в романтичних переживаннях.

Мистецтво кохання можна пізнавати роками, відкриваючи все нове та нове навіть у постійних тривалих відносинах. Так вчитеся дивувати один одного і не переставайте дивуватися! Адже любов - це те, до чого прагнуть абсолютно всі!

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 2421 | Додав: radymo | Теги: аромат любові, мистецтво кохання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]