phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:57
Модні тенденції середніх зачісок для жінок

 

З приходом теплих днів хочеться змити втомлений похмурий погляд і привести в належний вигляд зачіску, з якою можливо і з'явиться новий погляд на світ. У даній статті ми розглянемо тенденції в стрижках та укладках цього року. Яскраво виражена тенденція до чітких, геометричних, "квадратних" форм задає динаміку в весняному сезоні нинішнього року: в основному це різноманітні форми пучків, чітких або розпатланих, а також стрижки за формою квадрата. Більше про модні зачіски можна дізнатися перейшовши за посиланням http://xvatit.com.ua/zachiski/.

Чорний квадрат

Квадратна форма може не мати чітко визначених кордонів. Дизайнери і майстри салонів прагнуть до навмисно ї асиметрії та нехтують правилами. На подіумах і раніше з'являється стрижка "Пікс" або просто коротка зачіска. З чубчиком все зовсім інакше. З моди вийдуть відверто густі чубчика "на очі", а хітом цього року стануть тонко профільовані, легкі чубчик и .

Хлоп'ячі короткі стрижки "боб" в полум'яному рудому відтінку або кольору "воронячого крила", які можуть бути з тонкими пасмами чубчика, щільно зачесан им на бік, з низьким проділом або, наприклад, укладені "з мокрим ефектом" вважаються найбільш актуальними середніми зачісками в цьому сезоні. Трохи ексцентрики в додаванні двох-трьох яскраво-рожевих або синіх пасом також залишаються в моді. "Вічно молоді" тренди раніше на піку: це укладання з хвилями, всі види кіс і фарбування в стилі "омбре" з чіткою градацією від темного кольору до світлого.

Кудрі на волю!

Щасливиці "левової гриви" зможуть без проблем просто додати в свій арсенал спрей для блиску, щоб ще більше підкреслити шовковистість свого волосся. Для власниць прямого волосся доведеться освоїти техніку зі створення великих або не дуже локонів, головне - додати в них трошки безладу, надавши вид природних хвиль.

Косам - честь і хвала!

Розпатлана, з нечіткими контурами коса або акуратна, загорнута навколо голови - обидва варіанти будуть на піку моди влітку 201 5 року. Мабуть, саме коси - найбільш вигідний стилістичний елемент, що дозволяє правильно розташувати неслухняне волосся.

Що природно, то прекрасно...

Модна тенденція до природності і невимушеності створення " цибульки " не перестає зачаровувати. Не варто залишати осторонь і такий важливий елемент як зачіска нареченої. Фінальний і вирішальний штрих в усьому її образі - це зачіска, яка повинна стати верх ом гламурного шику у святковий день! Зібрані в структурний витончений шиньйон або укладені повітряними локонами, косами, прикрашені безліччю аксесуарів, волосся нареченої в цей раз повинн о володіти такою характеристикою як обсяг і блиск. Особливість даної тенденції виражається навіть у укладаннях на коротке волосся: у них використовується поєднання обсягу, створеного на брашінг з прикрасами з стрічки чи пов'язки, перлів і квітів. Довге волосся укладаються поверх шиньйону локонами або "коронуються" косами.

Нове - це забута класика!

Шиньйони у весільних зачісках дійсно вражають своїм розміром. Об'єм має значення в цьому сезоні: розташування основної маси волосся носиться або досить низько до шиї, або високо, нагадуючи ретро-пучок стилю 60-х. Романтики завжди можна додати за допомогою випущен ого пас а на обличчя , а також волосся можна розпустити.

Отже, божевільний вибір зачісок в цьому сезоні настільки різноманітний, що цього літа модницям належить відправити у відставку тьмяні кольори і нудні форми. Час грати з квітами, "деграде", стрижками, локонами ... загалом, всім тим, що однозначно дасть новий приголомшливий результат!

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1273 | Додав: radymo | Теги: модні зачіски | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]