phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:21
Моя дитина – найкраща, але іноді капризує

Моя дитина – найкраща, але іноді капризує

Причин капризів дитини може бути безліч. Можна гадати починаючи з припущення, що у неї щось болить, до особливостей характеру. Щоб захистити себе і свою малечу від неприємних ситуацій, потрібно все ж таки спробувати зрозуміти її незадоволення.

До року спосіб спілкування дитини – плач

Основний сигнал, який подають малюки – плач. Про будь-які потреби (привернення уваги, туалет, голод та інші) батьки відразу дізнаються за допомогою цього сигналу. Проте бувають такі ситуації, коли важко зрозуміти чого хоче дитина. Можна припустити, що у неї щось болить. Але також причина буває зовсім не очікувана.

«Мамо, мені незручно»

Сюрпризом для батьків стає ситуація, у якій дитина плаче від неправильно підібраного одягу. Так може бути в кількох ситуаціях:

  • Розмір одягу. Небезпека маленького розміру у тому, що це може вплинути на фізіологічний розвиток малюка. У протилежному випадку, великий розмір також спричиняє незручності.

  • Якість тканини. Тканина має бути лише натуральною, інакше у малечі може бути подразнення шкіри або сильне потовиділення.

Дитина зростає і проблеми збільшуються. Якщо для малюка потрібно звертати увагу на два фактори вибору одягу, то, у процесі зростання, варто розуміти, що дитяча одежа починає відігравати велику роль.

Дитяча одежа – інструмент самовираження

Коли малеча підростає, у неї з’являється природна потреба у самовираженні, самостійності і відчутті свободи особистості. Саме так. Але очевидно, що батьки не можуть повною мірою забезпечити задоволення цієї потреби. Від цього дитина капризує, влаштовує істерики та іноді бунтує проти батьків.

такій ситуації мама з татом повинні знати інструменти, за допомогою яких маленька донечка або синочок можуть задовольнити цю свою потребу. Таким «інструментом» є дитяча одежа. Навчіть свою дитину правильно підбирати одяг та дозвольте їй самій вирішувати, що одягати,радьтеся з нею під час вибору вбрання і вона скаже вам “велике дякую”.

Дитяча мода існує і дитина має про неї знати

Пояснивши ідею моди, дитині легше буде пристосуватися до дорослого життя. Мода 2019 року полягає в тому, що дитяча одежа повністю повторює гардероб дорослої людини. Перш за все таке рішення допомагає дитині відчути себе дорослим, про що і мріє малеча. Навіщо міряти мамину сукню, якщо можна вже отримати собі таку. Або навіщо тонути у татовім піджаку, якщо є власний костюмчик.

Звернувши увагу на дитину у момент капризу, можна легко зрозуміти її причини. І найкраще у подальшому допомогти вирішити всі проблеми, які турбують малюка, щоб зробити його щасливим. Щасливий малюк – щасливі батьки!

Джерело: https://l-carousel.com.ua/

Категорія: Поради батькам | Переглядів: 745 | Додав: radymo | Теги: дитяче, виховання, каприз | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]