phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:42
На артеріальний тиск доведено негативний вплив цих продуктів

 

 

Вчені з’ясували, що корисна їжа легко може зашкодити здоров’ю людей. У чому причина?

Дослідники з США на базі університету Каліфорнії провели дослідження за участю декількох сотень добровольців, які страждають на гіпертонію.

Вчені змогли довести, що деякі продукти, які ми звикли регулярно їсти, можуть серйозно нашкодити. Дослідники з’ясували, що харчування серйозно впливає на показники артеріального тиску людини.

Фахівці також заявили, що для стабілізації тиску гіпертонікам потрібно багато калію. За розрахунками лікарів, добова доза цієї речовини повинна становити не менше чотирьох з половиною грам калію.

За словами фахівців, для того, щоб стабілізувати тиск в організмі, гіпертонікам потрібно в день отримувати не менше чотирьох з половиною грам калію. У належній кількості цей елемент міститься в овочах і фруктах.

Фахівці запевняють, що картопля, авокадо, квасоля і шпинат є безцінним джерелом калію. Люди, які страждаюють гіпертонією повинні вживати щодня. А ось ті, у кого гіпотензія, тобто низький тиск, краще на ці продукти не налягати. Більш того, якщо налягати на ці продукти, то тиск може дуже серйозно впасти і навіть призвести до коми.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 780 | Додав: adminA | Теги: вплив цих продуктів, артеріальний тиск | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]