phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:59
На успіх в кар'єрі впливають ці щоденні звички: поради
Деякі корисні звички можуть безпосередньо вплинути на життєвий успіх у кар'єрі. Звички формують і виділяють лідерів і вони стосуються розумових процесів і контролю за нервовою системою, пише Forbes.

Допомагають зосередитися на головному, виділити свої найкращі якості та боротися зі своїми слабкостями. Щодня протягом усього життя.

Розмірковуйте про себе

Кожен керівник або лідер має виділити кілька хвилин, щоб поміркувати про себе щодня. Це може здатися кумедним. Але важко бути ефективним лідером, спираючись лише на думку оточуючих. Вони завжди мають мотиви для того, щоб говорити вам певні речі.

Лідери повинні мати привілей знати себе без призми підлабузницьких думок оточуючих. Лідери, які рефлексують, мають достатню самосвідомість і здоровий глузд, щоб знати, як служити, не будучи всім для всіх.

Виконуйте спочатку найважче завдання

Починайте кожен день із найнеприємніших і найскладніших завдань, а легке залишайте на потім.

Позбувшись того, що вас обтяжує найбільше, ви звільните місце у своєму мозку для виконання інших завдань.

Це допомагає позбутися неприємних зайвих думок і переживань.

Читайте по одній сторінці з книги щодня

Якщо ви привчите себе читати щонайменше по одній сторінці на день, ви зрештою й не помітите, як почали читати відчутно більше.

Так ви сформуєте у себе стійку звичку регулярного читання. Яка просто необхідна кожній людині, яка мріє досягти успіху.

Виконуйте вправи на усвідомлене дихання

Виконання усвідомлених дихальних вправ або медитації перед початком робочого дня готує організм ментально, психічно та емоційно до будь-якого виклику чи завдання.

Емоції безпосередньо впливають на дихання, тому вивчення того, як дихає тіло, і підготовка до цього може допомогти вам більш цілеспрямовано, об'єктивно реагувати й усвідомлювати ситуацію.

Допомагайте одній людині щодня

Допомога іншим — це найшвидший спосіб відчути себе добре, підвищити відчуття повноти життя й усвідомлення власної спроможності.

Відчуття того, що ви зробили щось вартісне, підвищує вашу впевненість у собі і зазвичай винагороджується посмішкою подяки. Відбувається обмін позитивними емоціями. Він украй важливий для психологічного комфорту.

Робіть півгодинну перерву між зустрічами

Різні дослідження показують, що людському мозку потрібно 20−30 хвилин, щоб по-справжньому переключити увагу з одного завдання на інше.

Тому нагромадження важливих справ за принципом "одна за одною" загрожує тим, що ви просто не встигаєте повноцінно перемикатися між ними.

Хапаючись за нове завдання, поки мозок ще зайнятий попереднім, ви знижуєте свою ефективність.

Є кілька ознак, як відрізнити токсичну дружбу від здорової. Якщо такі товариші є, тікайте від них аби зберегти своє здоровʼя.

Будь-які стосунки повинні бути рівноправними. Ніхто не повинен перебирати на себе роль мами, лідера або психотерапевта. Інакше нерівність буде виливатися в конфлікти або викривлене сприйняття дружби.

Якщо відчуваєте, що ваш друг або подруга певним чином тисне на вас, ухвалює одноголосні рішення та чинить інші нездорові дії, скажіть йому про це. Не мовчіть про те, що вас турбує.
Категорія: Поради щодо працевлаштування | Переглядів: 346 | Додав: radymo | Теги: успіх в кар'єрі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]