phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:57
Найкращі продукти для щитовидної залози лікарі назвали
Для підтримки здоров’я щитовидної залози також надзвичайно важливо вживати корисні продукти.

Про три продукти, які мають найбільш сприятливий вплив на здоров’я щитовидної залози людини, а також її функціонування, розповіли вчені.

Як виявилося, тунець входить до цієї трійки. Дієтологи стверджують, що якщо дотримуватися раціону із застосуванням цих продуктів, це допоможе уникнути симптомів, пов’язаних з синдромом Хашимото. Тунець містить у собі чимало корисних компонентів, але навіть сто грам продукту може дати добову норму вітаміну D.

Для підтримки здоров’я щитовидної залози також дуже важливо споживати горіхи. Фахівці відзначають, що бразильський горіх у цьому плані підходить для організму найкраще. Денна норма продукту лише два горіхи. Його вживання забезпечує організм корисними мінералами, у тому числі селеном, який впливає на гормональне тло максимально сприятливо.

Трійку найкращих для щитовидної залози продуктів замикають білі боби. Велика кількість заліза, що міститься в даному продукті, також позитивно впливає на щитовидну залозу. Цей елемент погано поєднується з лікарськими препаратами, призначеними для лікування захворювання.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 185 | Додав: adminA | Теги: продукти, щитовидна залоза, лікарі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]