phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:41
Найсексуальніша частина тіла



Сексологи зробили висновок про величезне значення місця, розташованого нижче спини, що іменується в просторіччі - попою. Саме на цю частину тіла чоловіки та жінки звертають свою увагу при виборі сексуального партнера.

Погляд жінки на ...
Отже, більшість опитаних жінок зізналися, що найсексуальнішою частиною чоловічого тіла вони вважають не стрункі ноги, не широкі плечі, не навіть це саме, а саме сідниці.
Більше того, розглядаючи чоловіка ззаду, жінка, часто сама того не усвідомлюючи, складає про нього певну думку. Повірте, чоловіки навіть і не уявляють, наскільки багато про що говорить вигляд їх сідниць. В основному поведінка жінки як і раніше залежить від закладених природою інстинктів.
У незапам'ятні часи м'язистий зад чоловіка сигналізував: цей "самець" може швидко бігати, добре ловити дичину, уникати небезпеки і захищатися, зараз він свідчить про те, що його володар активний, рухливий, володіє діловою хваткою і здатністю створити жінці сприятливі в усіх відношеннях умови існування.
Товста ж, відвисла, неприємна чоловіча дупа є ознакою того, що її господар вважає за краще сидіти саме про нього це прислів'я "Під лежачий камінь вода не тече".
Отже, найпопулярніша, на жіночий погляд, чоловіче попа - це маленька, мускулиста і рухома. Від такої 75% дам не просто без розуму - вони і собі хочуть таку саму.

А тепер погляд чоловічий
Жіноча попка в усі часи була розпаленням чоловічого еротичного інтересу, хоча в різних народів і в різні епохи встановлювалася різна "мода" на той чи інший її розмір. Якщо древнім грекам за смаком були не надто великі і не дуже маленькі, але неодмінно м'язисті, опуклі сідниці, то китайці завжди воліли маленькі невиразні попки. А ось в африканців, навпаки, особливим успіхом завжди користувалися масивні зади, і до цих пір в деяких племенах чоловіки знаходять дружину за стародавнім звичаєм, вибудовуючи жінок в ряд і вибираючи ту, у якій найбільш великі, м'ясисті сідниці. В Англії великі сідниці були у великій пошані в єлизаветинські часи, коли жінки, щоб візуально збільшити їх обсяг, навіть підкладали під сукню спеціальні подушки.
У країнах СНД традиційно завжди були популярні жінки з великою попою. В сучасному світі сідниці з сором'язливо прихованої частини тіла перетворилися на предмет уваги і гордості.
Психологи навіть умудрилися пов'язати між собою жіночу попку і чоловічий характер: чоловіки, які віддають перевагу жінкам з великими сідницями, як правило, виявляються хорошими організаторами і батьками сімейств. Дрібні ж форми подобаються в основному непрактичним і схильним до філософствування чоловікам.

Про непристойне
Останнім часом громадська думка стає все більш прихильним до того, що називається "гріхом Содома", тобто до анального сексу (між різно статевими партнерами). Ще зовсім недавно анальний секс вважався настільки аморальним і гидким, що навіть згадувати про нього було поганим тоном. Треба було дуже постаратися, щоб знайти когось, хто б відкрито зізнався, що практикує такий спосіб близькості. Тепер же відповідно до недавніх досліджень 51% чоловіків і 38% жінок зізналися, що вони епізодично практикують анальний секс і отримують від цього задоволення.

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 3795 | Додав: radymo | Теги: найсексуальніша частина тіла | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]