phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:46
Народні поради - 3 способи знизити цукор у крові

 

Цукровий діабет вважається хворобою похилого віку, проте вона цілком може вразити і людину в розквіті сил, і навіть підлітка. Якщо ви боїтесь інсулінових уколів, але хочете знизити рівень цукру у крові - ці рецепти для вас.

3 способи знизити цукор у крові: народні поради

Не вживайте цукровмісні продукти

Хрін із кислим молоком.

Перетри одну столову ложку свіжого кореня хрону і змішай її зі склянкою кислого молока. Вживай цю суміш по одній столовій ложці за півгодини до їжі - вона чудово прочищає судини від зайвого цукру і сприяє засвоєнню невеликої кількості простих вуглеводів безпосередньо в шлунку - він у результаті не потрапляє до кровоносної системи.

Цибуляно-спиртовий настій.

Для його приготування тобі знадобиться півлітра медичного спирту і півлітра соку ріпчастої цибулі. Змішай їх, залий у темну (або непрозору) тару, бажано - скляну або керамічну, після чого вживай раз на день по одній столовій ложці. Курс лікування триває 5 тижнів, перерва між курсами не має бути менше 20 днів.

Настій бруньок бузку.

Свіжі, набухлі бруньки бузку потрібно зібрати і висушити в темному місці, після чого одну столову ложку залити склянкою окропу. Одержаний настій потрібно пити перед їжею по одній столовій ложці.

Категорія: Народні поради | Переглядів: 1157 | Додав: adminA | Теги: народні поради - 3 способи знизити | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]