phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:40
Наша шкіра - що їй шкодить

 

 

Нестача води

Шкіра – дуже чутлива, вона перша реагує на зневоднення організму. При недостатньому вживанні води шкіра стає сухою, з’являються тріщини на губах, ліктях і колінах. Зовсім неприємним є лущення шкіри обличчя, яке часто спостерігається при зневодненні. При цьому варто врахувати, що ваш організм вимагає саме води, а не кави, чаю і тим більше солодких газованих напоїв. При нестачі води шкіра втрачає свою пружність, природний блиск і ніжність.

Стрес

Стреси – постійні супутники сучасного життя. І одна справа, якщо мова йде про короткочасний стрес, що виникає у відповідь на якісь неординарні події, наприклад, скачки на коні або стрибок з парашутом. Такий стрес корисний, оскільки готує організм для подолання ситуації, що склалася.

Інша справа – емоційні стреси, при яких виробляється велика кількість кортизолу та адреналіну. Надлишок цих гормонів сприяє збільшенню жирності шкіри і появи на ній вугрів і прищів. Крім того, при стресах істотно знижується імунний захист організму, і ми стаємо вразливими перед інфекціями.

Сидячий образ життя

Мало того, що малорухливий спосіб життя призводить до появи зайвих кілограмів, він ще й істотно погіршує стан вашої шкіри. Вона стає в’ялою і обвислою. Заняття спортом сприяють поліпшенню мікроциркуляції крові, що збільшує надходження кисню і поживних речовин до клітин шкіри.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 861 | Додав: adminA | Теги: що їй шкодить, шкіра | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]