phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:32
Насіння калини врятує хворе серце

 

Анна Ролдугіна, рефлексотерапевт з Києва, переконана, що до лікування людини потрiбно підходити комплексно, а не обмежуватися призначенням таблеток чи уколів.

-- Скажімо, останніми роками хвороби серцево-судинної системи стали дуже поширеними, -- каже лікар-рефлексотерапевт. -- Хворі кожного дня приймають медикаменти і навіть не здогадуються, що позбутися клопоту можна набагато простіше, якщо проблеми з "моторчиком" не задавненi та не дуже складнi.

-- Що ви радите?

-- Для цього слід застосувати насіннєтерапію. Отож беремо насіннячко з ягід калини, воно, до речi, формою справдi нагадує серце. Очищені та сухі насінинки слід покласти під великий палець, де по обидва боки від нижньої половини лінії симетрії мiститься зона серця. Тоді акуратно фіксуємо насіння лейкопластиром.

Найкраще зробити це на ніч і, доки сон не прийшов, періодично натискати на насінинки під пластиром. Незабаром може з'явитися больове відчуття, однак цього не треба боятися -- воно свідчення того, що лікування активно розпочалося.

Так насіннячко можна наклеювати протягом двох тижнів, а тоді слід зробити перерву на два тижні, після якої курс повторити. У нашій родині до такого лікування вдаються давно, і ми завжди задоволені результатом -- біль у серці зникає, і воно працює у звичному режимі.

Категорія: Народні поради | Переглядів: 1280 | Додав: adminA | Теги: насіння калини, хворе серце | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]