phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:33
Натуральні способи попередити цукровий діабет

 

Цукровий діабет "помолодшав"! Діабет 2-го типу (інсулінозалежний) сьогодні діагностують і у дітей, і у молоді.

Щоб уникнути виникнення всіх цих неприємностей, міняй спосіб життя вже зараз. Доведено, що такий «подвиг» знижує ризик розвитку діабету на 60%! Профілактика діабету - це зниження ваги, дробове харчування (без жирного і смаженого), прогулянки і спорт, контроль артеріального тиску, відмова від сигарет і алкоголю - ось і все, що від тебе вимагається. Заради тебе. Твого життя.

Неодмінно включи в свій раціон насіння льону. Додавай в салати, йогурти, кефір, сир, їж на сніданок клітковину з цього насіння. Задоволення коштує від 5 до 10 грн. за 100 г.

Насіння льону покращує дію інсуліну і захищає організм від виникнення і розвитку діабету. Крім того налагоджує роботу ШКТ, сприяє зниженню рівня холестерину в крові, покращує стан імунної системи. Можна просто з'їдати 1 ч. ложку насіння, запиваючи їх склянкою води з самого ранку, натщесерце. Або робити додавати в свій корисний сніданок.

Категорія: Народні поради | Переглядів: 1082 | Додав: adminA | Теги: способи попередити цукровий діабет | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]