phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:27
Не може бути здоровою людина, яка має зайву вагу

 

Зайві кілограми завжди становлять загрозу для здоров'я серця.

Вони небезпечні навіть в тому випадку, якщо інших факторів ризику немає.

Це встановили дослідники з Імперського коледжу Лондона, пише UPI. Вчені проаналізували дані більше 7600 осіб, що мали проблеми з серцем і судинами, і 10000 добровольців без таких проблем. Фахівці оцінювали вагу і ризик розвиток серцево-судинних захворювань.

Вони враховували чинники, які могли вплинути на результати. Дослідження показало: у учасників з трьома факторами ризику розвитку серцево-судинних захворювань, такими як підвищений кров'яний тиск, високий рівень холестерину і великий обсяг талії, ймовірність розвитку хвороб серця виявилася підвищена більше ніж удвічі (незалежно від ваги).

Добровольці з надмірною вагою, які за іншими параметрами були здорові, стикалися з хворобами серця на 26% частіше, ніж їх однолітки з нормальною вагою.

В учасників з ожирінням, але без інших факторів ризику, хвороби серця розвивалися на 28% частіше, ніж у людей з нормальною вагою. Вчені дійшли висновку: "здорового ожиріння" не існує.

 

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 886 | Додав: adminA | Теги: зайва вага, нездорова людина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]