phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:40
Небезпечні сезонні овочі і фрукти медики назвали

Є так звані "сезонні" продукти, які є цілком безпечними для здоров’я. Вони виросли в свій час, і для їх вирощування застосовували  мінімум "хімії".

Буває, що і несезонні продукти вирощуються безпечно, але деякі з них краще взагалі не їсти.

Це помідори, для їх вирощування поза сезоном використовують стимулятори росту, як і для гороху.

Персики можуть містити багато пестицидів, останні можуть бути присутніми і в салаті Латук.

Гриби небезпечні тим, що збирають в собі багато шкідливого, а в період міжсезоння шкідливих речовин стає дуже багато.

Кукурудза створює менше проблем з вирощуванням, аніж зі зберіганням, оскільки для останнього застосовується багато хімії. Це також стосується і спаржі.

Нагадаємо також, фахівці з Британського психологічного товариства спробували визначити, яким чином вживання фруктів і овочів пов’язано з відчуттям  щастя і задоволеності життям. Вчені дійшли висновку, що дієта, багата на фрукти і овочі, пов’язана з більшим щастям, задоволенням життям і позитивним впливом.

Раніше  вчені з Великобританії провели ряд досліджень складу та властивостей звичного всім буряка. За висновками експертів, регулярне вживання цього овоча значно покращує здоров’я.

Також повідомлялося, що три порції овочів щодня збільшують тривалість життя. У список найкорисніших овочів увійшли морква, броколі і болгарський перець.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 881 | Додав: adminA | Теги: небезпечні сезонні овочі і фрукти, медики | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]