phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:02
Небезпека гельмінтозу і найефективніший спосіб його лікування
Практично кожна людина стикалася із таким неприємним явищем, як гельмінтоз, а в народі - глисти. Особливо часто такі паразити зустрічаються у дітей, адже вони дуже легко передаються, якщо, наприклад, не помити руки після контакту з вуличними тваринами, після ігор в піску. Крім того, вчені ще виявили, що і на паперових грошових купюрах теж можуть бути яйця глистів, тому дуже важливо дотримуватися гігієни рук.

Зараження глистами досить небезпечно як для дорослого, так і дитячого організму. Якщо не лікувати таку інвазію, можна зіткнутися з більш ніж неприємними наслідками, наприклад:
  • алергічними реакціями і шкірними захворюваннями;
  • зниженням імунітету, а відповідно частими застудами, грипом і іншими сезонними інфекціями;
  • хворобами печінки і жовчного міхура;
  • розладами травлення, як запорами, так і проносити; - втратою ваги; - головними болями, нудотою;
  • а у дітей це може бути ще й затримка розвитку.

Як безпечно лікувати гельмінтоз

Позбавлятися від глистів необхідно не тільки ефективно, але й безпечно. Сучасні препарати хоч і допомагають, проте одночасно мають побічні ефекти, а такій групі, як вагітні і годують грудьми вони просто протипоказані. Проте новітня розробка вчених - краплі Бактефорт кардинально від них відрізняються. Вони дієві і одночасно безпечні для всіх груп пацієнтів завдяки абсолютно натуральному складу. Являють собою концентрат з листя берези і волоського горіха, м'яти, квіток пижма, гвоздики, імбиру, полину, комірника. Саме такий комплекс має протимікробну, антисептичну, очищаючу, знезаражувальне дія, спрямована на розщеплення білка, з якого складаються гельмінти і виведення його з організму без наслідків.

Підходить Бактефорт і для профілактики при постійному контакті з можливими джерелами зараження. Приймати його рекомендовано курсом протягом 21 дня раз на півроку. При сильному зараженні може знадобитися повторне лікування, але, проте правило, трьох тижнів достатньо, щоб позбутися від гельмінтів, їх личинок і продуктів життєдіяльності. До речі, ефект відчутний вже через 2-3 дні після початку лікування.

Де замовити

Бактефорт - унікальний препарат, що не мають аналогів, тому придбати його можна тільки на офіційному сайті, де також можна проконсультуватися з професійними лікарями. У будь-якому іншому місці оригінального препарату замовити не можна.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 852 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]