phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:34
Обираємо меблі для бізнесу

 

Невеликі компанії часто стоять перед вибором, яку ж меблі краще придбати. І виявляється, не зовсім просто знайти якісні меблі і прийнятну ціну одночасно. Спробуємо з'ясувати всі нюанси цього питання. Однак, радимо пам'ятати, що якісні стільці для кафе в Україні завжди можна вигідно замовити перейшовши за посиланням mayertrade.com.ua.

Щоб заощадити на покупці меблів для кафе та офісу, існує кілька порад.

Перше - габарити меблів, де найкращим варіантом буде серія, що складається з безлічі різних предметів. Це має на увазі не тільки, шафи, столи і стільці, але і різні тумби, полиці, стійку-решепшн і багато іншого.

Чим більше підприємство-виробник, тим якісніше його продукція - це друга умова, яку потрібно врахувати при покупці. Ціни в даному випадку будуть невеликими, а вибір меблів не маленьким. Найпоширенішим матеріалом для виготовлення меблів є ДСП, що має пластикове покриття. У великого виробника покриття будуть міцніше, товщі і фурнітура якісніше, а значить, такі меблі і служитиме довше.

Третьою умовою є придбання з метою економії розбірних меблів. Як показує практика, молодим підприємствам доводиться іноді міняти офісні приміщення і кожен раз транспортувати при переїздах своє майно. Тому, в даному випадку, варіант розбірних меблів особливо підійде. Крім того, шафи, тумби, столи можна розмістити в приміщенні по-різному, наприклад, використовуючи в якості розділювача офісного простору.

Четверта порада говорить про те, що меблі потрібно купувати в одному магазині, де на будь-який опт, навіть невеликий, часто даються знижки.

І останнє, цікавлячись термінами експлуатації, кількістю упаковок для кожного предмета і гарантійними талонами, ви підстрахуєте себе у випадках виявлення браку, дефектів, які магазин, зобов'язаний, буде відшкодувати у вигляді повної комплектації товару, його обміну або повернення грошових коштів.

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 1037 | Додав: radymo | Теги: стільці, кафе | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]