phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:38
Очищення нирок в домашніх умовах

Очищення нирок у домашніх умовах повинно проходити тільки в тому випадку, якщо у вас немає каменів. Порушення правил може призвести до серйозних проблем, аж до операції. У той же час порушення закону можуть вам зашкодити не менше, але, щоб цього не сталося, то потрібно звертатися до юрист консультів, яких можна найняти навіть через Інтернет. Варто зауважити, що найкращих юристконсультів можна знайти на сайті http://www.urisconsult.spb.ru/.

Тому перш ніж зайнятися самолікуванням, слід зробити УЗД нирок і пройти консультацію у свого лікаря. Для очищення нирок існує безліч народних способів, тут ми розповімо Вам про найефективніших з них.

Очищення нирок по хлібно-кавунній дієті
Дане очищення полягає в тому, що протягом двох, трьох днів Ви повинні харчуватися виключно кавуном і чорним хлібом. У тому випадку, якщо у Ваших нирках присутні камені або пісок, прийом їжі рекомендується проводити у теплій ванні. Так як це допомагає розширенню сечогінних каналів.

Очищення нирок в домашніх умовах за допомогою огіркової дієти.
Дія цього методу очищення ґрунтується на систематичному проведенні розвантажувальних днів. Таким чином, слід протягом тижня вживати в їжу лише свіжі огірки, без солі. Їсти їх можна з 7.00 ранку до 23.00 години ночі. За весь час слід з'їсти не менше півтори і не більше двох кілограм огірків. Для того щоб заглушити почуття голоду можна їсти пісну картоплю в мундирі, запечену в духовці, не більше трьох картоплин в добу. Для того що б отримати найбільший очисний ефект, слід випивати один стакан світлого слабоалкогольного або безалкогольного ячмінного пива. Пиво треба вживати строго по часу між п'ятьма і сімома годинами вечора, перед його прийомом не можна їсти протягом години, а так само протягом години після того як Ви його вип'єте. Перед сном рекомендується випивати чай з настоянки чебрецю. Готувати його не складно, пів чайної ложки трави заварити на склянку кип’ятку і настоювати протягом години. По закінченню цього часу настій слід процідити і приймати за годину до сну.

Очищення нирок у домашніх умовах шипшиною
Очищення нирок у домашніх умовах можна проводити за допомогою шипшини. Корінь шипшини слід, подрібнити і відварити. На один стакан подрібненого кореня буде потрібно шість склянок води. Засіб уварюється до того часу поки від початкового кількості не залишиться 2/3. Отриманий відвар можна пити в будь-який час, години прийому рекомендується чергувати до їжі, після їжі, натщесерце, під час їжі. Дорослі повинні пити чотири склянки, а діти дві склянки в день. Через двадцять днів потрібно зробити десятиденну перерву. Відвар слід вживати до повного одужання.

Існує ще один рецепт для очищення на основі кореня шипшини, це засіб розчиняє будь-які камені, навіть найдрібніші піщини, які виходять з мочевини.
Для приготування цього відвару Вам треба взяти дві ложки подрібненого коріння і заварити їх склянкою кип’ятку. Після чого лишити на всю ніч. З ранку отриманий настій слід прокип'ятити 15-20 хвилин. Остиглий відвар проціжується через ситечко або марлю. Відвар приймається по 1/3 склянки не більше 5 разів на добу, протягом десяти днів.

Хороший ефект дає прийом чаю з трьох склянок ягід ялівцю, шипшини і польового хвоща. Дані трави можна замінити на більш доступні листя чорної смородини.

Очищення нирок насінням льону
У селах очищення нирок у домашніх умовах проводять за допомогою насіння льону. Одну чайну ложку насіння поміщають в емальований посуд і заливають однією склянкою кип’ятку, після чого отриману суміш кип'ятять на слабкому вогні не більше трьох хвилин. Потім розчин знімається з вогню і настоюється протягом 1-2 годин. Далі відвар зціджується через марлю або ситечко. Приймають цей засіб по 1/2 склянки через кожні дві години. Настій слід випити за двоє діб.
Категорія: Народні поради | Переглядів: 2197 | Додав: adminA | Теги: кавун | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]