phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:21
Очистимо нирки вдома

 

Очищення нирок в домашніх умовах за допомогою огіркової дієти.
Дія цього методу очищення ґрунтується на систематичному проведенні розвантажувальних днів.
Таким чином, слід протягом тижня вживати в їжу лише свіжі огірки, без солі. Їсти їх можна з 7.00 ранку до 23.00 години ночі. За весь час слід з'їсти не менше півтори і не більше двох кілограм огірків. Для того щоб заглушити почуття голоду можна їсти пісну картоплю в мундирі, запечену в духовці, не більше трьох картоплин на добу.

Очищення нирок у домашніх умовах шипшиною
Очищення нирок у домашніх умовах можна проводити за допомогою шипшини. Корінь шипшини слід подрібнити і відварити. На один стакан подрібненого кореня буде потрібно шість склянок води. Засіб уварюється до того часу поки від початкового кількості не залишиться 2/3. Отриманий відвар можна пити в будь-який час, години прийому рекомендується чергувати до їжі, після їжі, натщесерце, під час їжі.

Очищення нирок насінням льону
У селах очищення нирок у домашніх умовах проводять за допомогою насіння льону. Одну чайну ложку насіння поміщають в емальований посуд і заливають однією склянкою кип’ятку, після чого отриману суміш кип'ятять на слабкому вогні не більше трьох хвилин. Потім розчин знімається з вогню і настоюється протягом 1-2 годин. Далі відвар зціджується через марлю або ситечко. Приймають цей засіб по 1/2 склянки через кожні дві години. Настій слід випити за двоє діб.

Категорія: Народні поради | Переглядів: 1283 | Додав: adminA | Теги: чистимо нирки вдома | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]