phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:04
Оливки для всіх членів сім'ї

Чим корисні оливки для всіх членів сім'ї

Всього 10-12 оливок натщесерце здатні створити переворот в твоєму організмі. Звичайно, якщо їж їх регулярно, а не час від часу. На думку дієтологів, це один з небагатьох продуктів, у якого немає протипоказань. Тільки користь!

Вітаміни А, С і Е, калій, магній, марганець, кальцій, поліненасичені жири - напевно, простіше перелічити те, чого немає в цих воістину цілющі плодах! Оливкам - центральне місце на сімейному столі, тому що ці ласощі не потрібно ховати навіть від дітей!

Для чоловіка
Оливки - прекрасний засіб, який допомагає зберегти чоловічу силу. Недарма про темперамент і інтимномне довголіття південців ходять легенди!

Для дітей
Лінолева кислота міститься в плодах оливи в тій же концентрації, що і в материнському молоці. Вона необхідна для формування здорової нервової системи дитини. Особливо корисний цей продукт для дітей з ознаками гіперактивності.

Для старшого покоління
Оливкову олію, з якої в основному складаються плоди, - єдине з усіх рослинних масел, яке протистоїть витраті кальцію в кістковій тканині. Якщо вчасно включити його в раціон, то остеопороз тобі точно не загрожує! Більш того, оливки - прекрасний захисник від атеросклерозу і серцево-судинних захворювань. А вітамін А подбає про хороший зір.



Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 1576 | Додав: adminA | Теги: оливки для всіх членів сім'ї | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]