phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:48
Основні правила пристрасного сексу

Що впливає на інтимне життя


Для початку потрібно усвідомити той факт, що звичка стає звичкою тільки після 21 дня регулярного її виконання. Що стосується сексуальних звичок, то все залежатиме від кількості статевих контактів.

Почніть вживати головний стимулятор вироблення тестостерону в чоловічому організмі – цинк. Цей елемент міститься в молюсках, цільних зернах, сирах з цвіллю, яловичої печінки та горіхах. Крім того, полівітаміни, які прописуються від стресу або після операцій, теж можуть стати прекрасним джерелом цього єдиного чесного способу виробляти чоловічий гормон.

Другим засобом для досягнення нових перемог в сексі стане контрастний душ, з екстремальними температурами. Його потрібно приймати за 30-40 хвилин до статевого контакту. Таким чином, перепади температур стимулюватимуть кровонаповнення органів, а значить, підтримають чоловічу силу.

Вправи для розтяжки пахових м’язів стануть третьою ступенів в сексуальному зростанні : щодня вранці необхідно виконувати підтягування колін до грудей, при цьому не відривати куприк від поверхні. На диво, 4 пунктом в тренувальній програмі стане мастурбація. Як виявилося, цей "рід діяльність" дозволяє збільшити чоловічу витривалість і відноситься до фізичних вправ, які зміцнюють стінки і судини пеніса. Одна обмовка: процес повинен бути повільним і повноцінним.
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 843 | Додав: admin | Теги: Секс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]