phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:42
Освітлення в квартирі

 

Коли ми замислюємося про повну зміну інтер'єру в квартирі, ми починаємо змінювати все, що у нас було. Тут треба пам'ятати про те, що найчастіше ремонт зачіпає не тільки поклейку шпалер або ж укладання ламінату. Зазвичай люди прагнуть влитися у велике перепланування, повністю змінивши зовнішній вигляд квартири. В даних випадках впоратися самостійно з грандіозним будівництвом ми не можемо, тому керуємося допомогою і порадами приватної бригади з ремонту квартир. Однак, не тільки оздоблювальні роботи, буріння і зведення стін можна віднести до важливих заходів на шляху до чудового і правильного дизайну. Багато чого буде залежати і від освітлення в квартирі, закладка якого відбувається в самому початку будівельних робіт. Адже це буде безпосередньо впливати не тільки на красу всього простору, але також і на здоров'я всіх проживаючих в апартаментах. Тому важливо підійти серйозно до вибору світильників, лампочок. Також варто поставити собі за мету і продумати повністю всю електричну розводку. До речі, стильні світильники для будинку пропонує сайт Westlight.com.ua магазин освітлення в Києві, де представлений відмінний асортимент освітлювального обладнання для будинку, вулиці і теплиці.

Ремонт в залі

Якщо ви робите ремонт в великій кімнаті, а також гостьовому приміщенні, яке часто серед людей називається залом, можна точно сказати, що тут підійде велика люстра тільки в центрі кімнати. Вона не тільки додасть інтер'єру граціозність і красу, а й також буде висвітлювати всі кути великого простору. Однак, варто дотримуватися певних правил, коли ви вибираєте дизайн люстри. Тому що є великі і середні варіанти.

Ремонт у ванній і на кухні

У ванній і на кухні варто виходити з одного принципу, що чим світліше буде в просторі, тим комфортніше і зручніше буде знаходитися тут. Адже дані простору мають важливі функції для всього будинку. Тому тут варто виходити з вашого комфорту. Відомо, що яскраве світло на кухні буде надавати позитиву приміщенню. Тут буде приємно запросити гостей, а також буде зручно готувати їжу. Важливо розподілити освітлення таким чином, щоб лампочки були спрямовані не тільки на всю робочу поверхню, а й також на обідню зону.

Ванна зазвичай представляється нам невеликим приміщенням. Тому тут яскраві лампочки будуть лише розширювати простір.

Освітлення в дитячій або спальні

Тут, як правило, фахівці віддають менш важливу роль стельовому світлу. Воно може не бути таким яскравим, як в інших приміщеннях. При цьому, слід відокремити необхідні зони за допомогою бра, а також настільних ламп.

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 971 | Додав: radymo | Теги: освітлення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]