phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:04
Отримали дозвіл на оживлення померлих американські біотехнологи

 

До експерименту «допускаються» пацієнти, які опинилися в стані клінічної смерті, після черепно-мозкової травми.

Вчені мають намір використовувати комбінацію методів, що включає ін’єкції стовбурових клітин і пептидних коктейлів (білкові фрагменти) у мозок пацієнтів. Крім того, буде застосовуватися лазерна терапія, випробувана в лікуванні інсульту, мігрені і хвороби Паркінсона. Суть цієї терапії в тому, щоб дати імпульс природним процесам відновлення організму. І нарешті, вчені застосують четвертий метод – нервову стимуляцію.

Підключені до системи життєзабезпечення учасники експерименту будуть спостерігатися протягом декількох місяців. У результаті вчені очікують побачити ознаки регенерації у верхній частині спинного мозку, що відповідає за дихання і серцебиття.

Генеральний директор компанії доктор Айра Пастор розповідає, що перші результати експерименту, що отримав назву ReAnima, очікуються через три місяці. «Ми об’єднаємо біологічні інструменти регенеративної медицини з іншими медичними пристроями, що використовуються для стимуляції центральної нервової системи пацієнтів з тяжкими формами розладу свідомості», – говорить доктор Пастор.

Дослідники вірять в успіх, оскільки, на їх думку, стовбурові клітини здатні стерти стару інформацію і вдихнути нове життя, аналогічно тому, як це відбувається у світі тварин на прикладі саламандри, здатної відрощувати нові кінцівки замість втрачених.

Завдяки дослідженню медицина зможе отримати унікальний метод терапевтичного лікування важких розладів свідомості, дегенеративних захворювань центральної нервової системи, в тому числі хвороб Альцгеймера і Паркінсона.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 977 | Додав: adminA | Теги: американські біотехнологи, оживлення померлих, дозвіл | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]