phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:01
Пацієнти із збільшеною простатою і доброякісною гіперплазією можуть забути про імпотенцію

імпотенція Імпотенція - нерідкий результат операції, що проводиться в рамках лікування проблем простати. Але науковці придумали, як уникнути неприємного ефекту. Йдеться про процедуру емболізації артерії простати. Вона обіцяє перевернути життя чоловіків із збільшеною простатою або доброякісною гіперплазією передміхурової залози.

Повернувшись до досліджень науковців, варто зауважити, що до недавнього часу лікарі могли лише видалити хірургічним шляхом проблемну частину простати, що підвищувало ризик статевої дисфункції, нетримання, кровотеч та інфекції. Емболізація ж не настільки небезпечна, і проводиться під місцевим наркозом. Через катетер в кровоносні судини вводять мікроскопічні пластичні частинки розміром не більш  за піщинки.

Частинки закупорюють судини, що розходяться від стегнової артерії. Це дозволяє скоротити обсяги крові, що надходить в простату. Це дає можливість зменшити обсяг простати на одну третину. При цьому залишається достатній приплив крові для нормальної роботи органу.

Вже були проведені клінічні випробування в Португалії та Бразилії. Через 4-6 годин після процедури пацієнти могли повертатися додому. Зокрема, тести в Університеті Сан-Паулу показали: простата зменшувалася на 30%. А ще одне випробування за участю 84 осіб говорить про те, що показники успішності операції становлять 98,5%.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1433 | Додав: radymo | Теги: аденома простати | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]