phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:30
Паморочиться голова: головні причини
Голова може паморочитися, навіть якщо ви повністю здорові. Такий стан може бути спровокований стресом, страхом, коливаннями. Напевно ви помічали, що при поганому емоційному стані вас може навіть нудити.

Однак воно може бути викликано і деякими захворюваннями – вірусна інфекція, мігрень, проблеми з кровообігом, знижений рівень цукру в крові, перегрів на сонці, зневоднення та інше.

Якщо у вас паморочиться голова, лікарі рекомендують відразу ж прилягти, але так, щоб голова була вище за ноги. Різко вставати не можна, це потрібно робити повільно. Постарайтеся в цей період не робити нахилів і поворотів. Також рекомендується пити багато рідини і відпочивати.

Також медики радять уникати вживання алкоголю, кави, наркотиків і сигарет.

Якщо голова паморочиться через проблеми опорно-рухового апарату, то в аптеці вам відразу ж запропонують купити спеціальні ліки. Однак, якщо запаморочення викликано рядом інших факторів, вам все ж краще звернутися до лікаря.

Рекомендуємо вам не займатися самолікуванням. У будь-якому випадку краще звернутися до фахівця, який точно визначить причину запаморочення і нудоти і призначить те, що потрібно саме вам.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 94 | Додав: radymo | Теги: голова, паморочення, причина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]