phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:54
Парламент Німеччини дозволив дітям дошкуляти сусідів криками

Тепер у Німеччині жителі будинків і квартир, які розташовані поблизу дитячих садків, шкіл та ігрових майданчиків, не зможуть поскаржитися на погіршення якості умов проживання та в судовому порядку домагатися зниження орендної плати. А ось, якщо ви живете в Україні, і вам потрібно обладнання для дитячого майданчика, то вам слід просто негайно відвідати інтернет-магазин Мотік, який можна знайти за адресою motik.com.ua. Адже саме в цьому онлайн-магазині продаються якісні дитячі майданчики за розумну ціну.

В уряді Німеччини розглядали низку поправок до закону про "дитячому шумі". З притаманною німецької нації пунктуальністю через два місяці після подання цього списку "гучний" закон з усіма доповненнями таки схвалили.

Парламентарії ухвалили, що дітям слід дозволити галасувати, а всім незадоволеним, в тому числі і сусідам, давно пора заборонити на це скаржитися. Розглядаючи всі "за" і "проти", депутати, очевидно, керувалися принципами всілякої підтримки інституту сім'ї як такого.

На даний момент соціальні теми, пов'язані з народженням і вихованням дітей, досить популярні в Німеччині, хоча й призводять до гарячих дискусій. Корінне населення країни повільно, але впевнено продовжує "старіти", а уряд намагається всіляко сприяти покращенню демографічної ситуації та "прищепити" громадянам лояльне ставлення до не завжди приємних проявів дитячого віку.

До прикладу, в одній з більш ранніх судових постанов, винесених у Мюнхені, можна виявити, наприклад, таку фразу: "Нетривалий рев маленьких дітей на сходах в ранкові години слід вважати соціально адекватним явищем, яке не є підставою для того, щоб інші мешканці- квартиронаймачі могли вимагати зниження орендної плати".

Як повідомляє Focus, "сирий" законопроект в уряді розглядали місяць. Зусилля законодавців були спрямовані на те, щоб захистити підростаюче покоління від нападок громадян, які прагнуть до тиші та спокою пенсіонерів та осіб, які працюють в нічні зміни. Втім, Спілка квартиронаймачів Німеччини назвала цю законодавчу ініціативу "профанацією і окозамилюванням".

З класифікації "шкідливих" шумів, яка згадується у 10-му Федеральному законі "Про охорону навколишнього середовища від шкідливого впливу", остаточно викреслені будь-які шуми, вироблені дітьми. Тому такі критерії, як "допустима відстань до джерела шуму" або "переносимий без шкоди для здоров'я рівень шумності в децибелах", більше не можуть розглядатися щодо "дитячих" звуків.

Після ухвалення поправок, швидше за все, будуть внесені зміни і в Федеральний закон "Про будівельне використання земельних ділянок", після чого в житлових мікрорайонах буде дозволено будувати ігрові майданчики і дитячі садочки по сусідству з деякими будинками.

Раніше також озвучені нововведення в області німецького орендного права, які обмежують можливість наймачів житла поскаржитися на шум, що виникає в денний час, в ході проведення ремонту та модернізації житлового майна власником. Німеччина - одна з найбільш густонаселених країн Євросоюзу, тому її громадянам, схоже, пора звикати до "перевантажень" і розглядати тишу за вікном у ранковий і денний час як "недозволену розкіш".

Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 1640 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]