phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:36
Пейнтбол у Львові для дітей - подаруй дитині свято

 

Сучасна молодь, з популяризацією комп'ютерних ігор, повністю позбавили себе активних розважальних ігор. Глобальність проблеми не помічаєш, поки вона не зачіпає тебе. І тут, коли бачиш як твоє дитя приходить після школи і сідає за комп'ютер з метою вивчення уроків, а потім свій вільний час знову ж таки проводить за комп'ютером, граючи в ігри, хочеться сказати - досить, йди пограй в футбол, хокей чи в будь-що тільки за межами голубого екрана з друзями. Однак чуєш у відповідь, то в футбол чи хокей можна пограти сидячи в своїй кімнаті, тим паче що в рухливі ігри на подвір'ї майже ніхто не грається. А друзі, друзі - всі в чаті.

Для мене, людини старої запалки, - це далекі речі, тому порадившись на сімейній раді було вирішено одноголосно показати дитині 21 століття всі принади розважаючих і активних ігор. Побачивши, що в перегонах комп'ютерних ігр, сина перемагають стрілялки та стратегії, вирішили що подарунком буде гра в пейнтбол у Львові для дітей. Залишилось обрати спортивно-розважальний комплекс.

Питання, як і де святкувати найближчий день народження маленького геймера, вирішилось за день - клуб BNB має чудовий сервіс і тільки саме сучасне спорядження, котре зможе забезпечити учасників, наших дорогих дітей, безпекою і комфортом. Спортивно-розважальний комплекс BNB Paintball має в своєму розпорядженні безпечні і цікаві майданчики, пропонує захоплюючі сценарії і надає спеціальне обладнання для дітей початкової школи. Тому участь в грі прийняли і підлітки, і діти молодшого віку, які були присутні на святі.

Весь час протягом гри на полі був присутній інструктор, який слідкував за дотриманням техніки безпеки і дисципліною учасників – це велике полегшення для батьків - не треба хвилюватися, що може щось статися, так як діти знаходяться під орлиним наглядом професіонального інструктора. Дітям видали маски, дитячу форму і жилети, тому учасники не забруднилися під час гри пейнтбол у Львові для дітей.

За той час поки діти мурзалися в грязі, ховалися від пострілів супротивника, дорослі змогли накрити польовий стіл і для тих, хто стомився, влаштували швидкий перекус на ходу і 10 хвилинній спокій. Це стільки часу потрібно було дитині, щоб встигнути розповісти своїм батькам скільки раз він підстрелив свого супротивника і як уміло він ховався від куль.

Пейнтбол у Львові для дітей - це дійсно гра, яка затягує. Гарний відпочинок, купа яскравих емоцій, задоволені діти і в свою чергу їхні батьки – вартують того, щоб хоча б раз побувати в клубі BNB. Дорослі навіть не чекали на таку реакцію своїх дітлахів. І як було приємно чути подяку за найкраще день народження в житті і прохання зробити таке святкування щорічною традицією.

Наталия Демеш специально для http://radymo.com

Категорія: Поради для підлітків | Переглядів: 2022 | Додав: radymo | Теги: пейнтбол для дітей, львіві | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]