phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:56
Переваги та основні етапи будівництва басейнів

 

Будівництво бетонних басейнів має цілий ряд особливостей, незважаючи на те, що сьогодні можна знайти масу новітніх сучасних матеріалів, але саме бетон є надійним і відповідним саме для басейну матеріалом.

Переваги бетонних басейнів

Варто знати, що бетонні басейни мають цілий ряд переваг, які до сих пір роблять їх затребуваним. Незважаючи на трудомісткість і дорожнечу роботи, більшість людей вибирають бетонні басейни, через те, що прагнуть до міцності. Такі резервуари є монументальними, вони привертають замовників капітальною спорудою і величезним запасом міцності. Також багато хто використовує здоровий консерватизм, тобто все довіряють модним будматеріалів і вважають за краще вже перевірені століттями технології.

Раніше саме такі монолітні басейни користувалися повсюдної популярністю, їх будували всюди, в дитячих таборах, в курортних установах. Такі басейни https://stonepools.com.ua/ru/stroitelstvo можуть служити понад сорок років, при цьому багато хто з них до цих пір відмінно функціонують. Часто зустрічаються такі ситуації, коли просадка ґрунту небажана, в цьому випадку важливо, щоб чаша басейну могла витримувати тиск грунту і тільки бетон може з цим впоратися. Ремонт і реконструкція басейнів цілком здійсненні досвідченими фахівцями.

Особливі етапи будівництва басейнів

Серед етапів будівництва бетонного басейну виділяють дизайн, вивчення грунту, проект, відсипання аромати, арматура, збірка опалубки, підведення комунікацій, бетонування, гідроізоляція і оздоблення басейну.

Всі ці етапи може виконати наша фірма, ми готові створити бетонний басейн з нуля. Наші будівельники мають достатній досвід, щоб зробити його ідеальним, саме для вашого грунту. Перед тим як почати будівництво бетонного басейну, важливо спочатку запропонувати будівельникам свій варіант, точно намалювати його, потім фахівці разом із замовником складають план, розміри периметра, глибину місця, яке необхідно. Потім важливо встановити стан грунту, проводяться геологічні роботи, вивчається грунт.

Завдяки нашому досвіду роботи, фахівці стикалися з різними видами грунту і готові впоратися з будь-якими проблемами, вивчається можливість грунтових вод. Після цього створюється проект узгоджується з замовником, складається кошторис, встановлюється, на яких етапах можна заощадити, що можна прибрати з кошторису, щоб зробити будівництво бюджетним, але надійним. Потім створюється котлован за допомогою техніки, а також вручну, засипається отдушкой і потім вже відбувається в'язка арматури.

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 942 | Додав: radymo | Теги: басейн, будівництво | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]