phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:20
"Перезавантажать" організм п'ять продуктів

 

 

Втома? Апатія? Зовсім необов'язково бігти в аптеку за тонізуючими засобами - існують продукти, які перезавантажать ваше тіло і мозок і додадуть їм нових сил.

1. Буряк. Цей коренеплід багатий магнієм, залізом і вітаміном С. Він покращує стан нервової системи, а також шкіри, волосся, сприяє зниженню рівня холестерину. Буряк підходить для очищення печінки.

2. Капуста. Капусту вживають не тільки для втрати ваги - вона містить речовину під назвою сульфорафан, яка допомагає організму виводити токсини. Капуста також постачає організму глутатіон, антиоксидант, який допомагає поліпшити функцію печінки.

3. Лущений (бурий) рис. Доповніть свій раціон цільнозерновими продуктами. Коричневий рис, який багатий багатьма нутрієнтами-"енергетиками", включаючи вітаміни групи В, магній, марганець і фосфор. Бурий рис відрізняється також високим вмістом клітковини, яка очищає товстий кишечник від шлаків, багатий селеном. Також бурий рис захищає печінку і покращує колір обличчя.

4. Лимони. Ці цитрусові багаті антиоксидантами - вітамін С, який відмінно підходить для боротьби з хворобами і запобігає формуванню вільних радикалів. Лимон також допоможе відновити кислотний баланс в організмі.

5. Імбир. Якщо ви з'їли занадто багато жирної їжі або алкоголю, і це викликало проблеми з травленням, додайте в свій раціон імбир. Імбир є не тільки гарним засобом для усунення нудоти, але і допомагає поліпшити травлення, усунути здуття живота і зменшити газоутворення.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1311 | Додав: adminA | Теги: «перезавантажать» організм п'ять пр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]