phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:32
Під час роботи за комп'ютером очі захистить чай з медом

Названий напій, який захистить очі під час роботи за комп'ютером

Якщо ваша робота пов'язана з комп'ютером, то чай з медом це ваш напій. Тим, хто проводить біля монітора свій робочий день, медики радять щодня випивати його в кількості до трьох чашок, але не більше того.

За словами лікарів, у любителів меду очі краще захищені від шкідливого впливу комп'ютерів.     

Особливо корисно для стану очей чашечка чаю з додаванням буркунового або липового меду, дають пораду фахівці. Такий чай найкраще допомагає очам витримувати випромінювання монітора, зніме з них втому. Лікарі нагадують, що при роботі за комп'ютером необхідно обов'язково влаштовувати собі перерву. Такий відпочинок, на думку фахівців, необхідний після кожної години роботи за комп'ютером, і ця пауза має тривати не менше 20 хвилин. У таку перерву якраз і добре випити чашку чаю з медом.

Бурштиновий мед корисний при хворобах органів дихання, простудах, головному болі, безсонні, а також при захворюваннях серця. Він розширює коронарні судини, покращує кровопостачання, зменшує набряки серцевого походження, стабілізує тиск. Липовий мед рекомендується людям із захворюваннями серцево-судинної та нервової систем: він знімає стрес і напругу, бореться з безсонними ночами, покращує обмін речовин.


Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1340 | Додав: adminA | Теги: робота за комп'ютером, Чай з медом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]