phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:13
Під час сексу - три звички, які чоловіки ненавидять

 

Звісно, ці правила доволі загальні, може виявитися, що ваш чоловік навпаки, обожнює дивитися, як ви виглядаєте недоторканою або ж вимагаєте сексу всюди. Але теорію теж потрібно знати. Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".

1. Увірватися до нього у ванну, коли він приймає душ перед роботою.

Що він думає: «Чорт, я можу хоча б 10 хвилин на день побути один?»

Чому йому це не подобається: «Йому не до сексу, він не виспався, йому треба швидко налаштуватися на робочий лад і бігти. І взагалі, секс в душі не такий гарний, як у кіно показують. Під струменями води – мокро, без води – холодно. Слизько. І не при всякій статурі і різниці в зрості секс стоячи – це те, що зручно вам двом ».

2. Дати йому недвозначно зрозуміти, що ти його хочеш, а потім змусити себе добиватися.

Що він думає: «Ну так, це те, чого мужики хочуть, коли прийшли з роботи: ще й тут попрацювати».

Чому йому це не подобається: «Гра в доганялки цікава на перших порах. Тепер він уже наздогнав і хоче просто насолоджуватися здобиччю, а не ловити її знову і знову».

3. Займатися любов’ю перед дзеркалом, щоб ви могли споглядати кожен спокусливий куточок ваших тіл, кожну хвилюючу позу.

Що він думає: «Ага, і кожен не особливо спокусливий куточок – теж. Як і незграбні експерименти з позиціями».

Чому йому це не подобається: «Якщо він – не Аполлон, навряд чи йому так приємно на себе дивитися. Та й не кожному Аполлону таке до душі: навіть чудово складені хлопці, якщо вони не страждають нарцисизмом (хоча чому – «страждають»? – насолоджуються), кажуть, що їх це відволікає.

Важко одночасно зосередитися на тому, що відбувається і милуватися, вивернувши шию, як твій зад виглядає в дзеркалі під різними кутами».

 

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1030 | Додав: adminA | Теги: чоловіки ненавидять, три звички, Секс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]