phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:22
Підвищують сексуальність ці горіхи

 

За словами дієтологів, всі горіхи багаті корисними ненасиченими жирними кислотами, які захищають серце та судини, а також знижують ризик виникнення цукрового діабету. Але в ряду корисних властивостей горіхів є ще одне важливе — ці продукти роблять нас сексуальніше.

Які саме горіхи можуть вважатися плодами любові? Кому і в якій кількості їх необхідно їсти? Ось що думають з цього приводу фахівці.

Мигдаль. Серед продуктів, підвищують жіноче лібідо, мигдаль стоїть на першому місці. Завдяки мигдалю активніше виробляється тестостерон — гормон, який відповідає за статевий потяг. Крім того, в мигдалі багато вітаміну Е і цинку, які нормалізують гормональний баланс і додатково зміцнюють статеву конституцію.

Фісташки підвищують чоловічу потенцію — чоловікам достатньо щодня з'їдати 100 грамів цих горіхів. У фісташках міститься речовина аргінін, яке в чоловічому організмі перетворюється на оксид азоту, від чого розширюються судини і посилюється кровопостачання серця, а також головного статевого органу. Досліди показують, що поліпшення стану потенції у чоловіків настає вже через три тижні регулярного вживання фісташок.

Волоські горіхи корисні чоловікам, які мріють про спадкоємців. Науково встановлено, що всього 75 г волоських горіхів в день сприяють поліпшенню якості сперматозоїдів.

Арахіс покращує вироблення чоловічих і жіночих статевих гормонів. Для цього достатньо вживати лише по 30 грамів горіхів в день.

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1194 | Додав: adminA | Теги: підвищують сексуальність ці горіхи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]