phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:17
Подарунок чоловікові на день народження

 

Сімейне життя - штука непроста. Клопоти по дому, діти, побутові проблеми і часу один на одного не залишається. Тому, коли настає день народження чоловіка, є привід показати свою увагу, турботу і ніжність. Створіть атмосферу свята, а подарунок підібрати не складно, знаючи його смаки.

Хто він?

Якщо він у вас любить помріяти, ніжний, то такій людині можна подарувати, щось миле і просте. Наприклад, м'який, теплий плед або ж будильник з записаними його улюбленими піснями. Так само він оцінить і прогулянку на конях у вашій компанії чи оригінальні подарунки, які можна знайти онлайн перейшовши за посиланням http://event-cards.com/ua/gifts.

Квиток на смішний концерт порадує іменинника не менше. Якщо ваш коханий, спортсмен, то йому підійдуть товари для спорту. Тут підійде і сертифікат на відвідування басейну, і гантелі і навіть спортивна сумка, з якою він буде ходити на тренування.

Він у вас бізнесмен, серйозний хлопець і цілеспрямований - подаруйте йому, щось для ділового життя. Це може бути візитниця з натуральної шкіри, оригінальний офісний набір або навіть планшет. Хоча, якщо оцінити ситуацію з іншого боку, трудоголікам, краще подарувати квитки в теплі країни або путівку в санаторій, нехай розслабиться, відпочине.

Якщо він любитель адреналіну, то хорошим варіантом, для нього, буде стрибок з парашутом, дайвінг, серфінг тощо. Якщо ви не готові йти з ним, то просто подаруйте один квиток і нехай ваш улюблений насолоджується пригодами, один.

Ваш коханий душа компанії? Тоді буде просто чудово влаштувати цікаве свято-маскарад з конкурсами та сюрпризами. А наостанок - вручите йому себе, такий подаруночок, оцінить будь-який чоловік.

Якщо ваш чоловік-домосід, то веселі вечірки тут явно будуть зайвими, такій людині підійде вечеря, в теплому сімейному колі, а подарунки з серії все для будинку або інша будь-яка дрібниця, будь-то книга або ж забавний плед.

Ідеальним подарунок для вашого чоловіка буде той, який заснований на його хобі. Риболовля це, або полювання, але варто звернути на це особливу увагу. Якщо ви нічого не розумієте в його хобі, то можна проконсультуватися з продавцем спецмагазина або ж придбати дисконтну карту на покупку в магазині, де він сам зможе вибрати собі те, що йому потрібно.

Одяг як подарунок. На жаль, не кожен чоловік здатний оцінити одяг, як подарунок. Але якщо він не сильно вибагливий і сам більше віддає перевагу одягу, в якості подарунка, то можна йти в магазин за светром або порадувати йому модну сорочку.

Пам'ятайте, головне - щоб подарунок вибирався з любов'ю і турботою про нього.

Категорія: Святкові поради | Переглядів: 1743 | Додав: radymo | Теги: Подарунок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]