phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:24
Популярні міфи про інтим вчені спростували

Американські вчені обожнюють спростовувати міфи. Цього разу вони взялися за розповсюджені байки про секс.


У дослідженнях взяли участь понад 300 жінок, і от що вдалося виявити:

Міф №1: Секс сприяє схудненню

Мабуть, найрозповсюдженіша вигадка - що під час оргазму можна спалити до 200 кілокалорій. Насправді, пік задоволення триває у жінки в середньому 20 секунд і за цей час ви встигнете позбутися лише 2 кілокалорій.

Міф №2: Секс розвиває гнучкість

Сподіваєтеся навчитися діставати пальцем ноги до вуха, займаючись сексом? Змушені вас розчарувати. За словами вчених, сеанси кохання не мають жодного впливу на еластичність зв'язок і гнучкість тіла.

Міф №3: Секс втамовує біль

Існує думка, що лікувати головний біль можна заняттями коханням. Однак це усього лише міф. Дійсно, під час оргазму в жінок виділяється "гормон любові" окситоцин, який приглушує біль. Однак дія його триває не більше 5 хвилин. Тож краще випийте знеболювальне.

Міф №4: Секс покращує нюх

Раніше вчені вважали, що після інтиму в людини може підвищуватися вироблення гормону пролактину, який підживлює центр нюху. Однак цю байку також уже спростували.

Міф №5: Секс покращує роботу сечового міхура

Якщо інтимні втіхи якось і впливають, то хіба що негативно. Науковці стверджують, що занадто часті статеві стосунки можуть призвести до загострення сечових інфекцій. Зокрема, цистит називають "хворобою молодят".

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1215 | Додав: adminA | Теги: міфи про інтим, вчені | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]