phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:39
Порада, як правильно вибрати взуття

Дуже важливу роль у здоров'ї людини відіграє догляд за ногами. Красиві ноги - заповітна мрія багатьох. А щоб вона здійснилася - необхідно, перш за все, знати, як правильно вибрати взуття.

Взуття не повинне бути ні просторим, ні тісним - взуття потрібно вибирати саме по нозі. Необхідно, щоб воно відповідало формі ноги. У тісному, незручному взутті уповільнюється кровообіг, внаслідок чого викривляються пальці. Таке взуття перешкоджає нормальному росту, а також розвитку ноги у дітей та підлітків. Високі каблуки теж вельми шкідливі, так як вони визначають неправильне положення стопи і таза, від чого страждають жіночі внутрішні органи.

Часом люди скаржаться на болі в ногах, посилаючись на різні хвороби. Однак справжньою причиною нерідко є неправильно обране взуття. Отже, важливо робити вірний вибір. Але не можна забувати і про те, що всяке комфортне взуття стане дискомфортним, якщо за ним не доглядати.

Найчастіше, людині доводилося шкодити здоров'ю ніг заради примх моди. Часто взуття мало неправильну і незручну форму. Так, у стародавніх римлян модним вважалося взуття з довгим, гострим, загнутим вгору носиком. При цьому взуття було однаковим для обох ніг.

Викривлення пальців, зміна форми стопи і мозолі можна минути, якщо вибирати легке, зручне взуття. Звертати увагу при покупці варто на підйом, носок і задник. Приміряти взуття краще стоячи, тому що в такому положенні стопа ширше на сантиметр, ніж в положенні сидячи. Ні в якому разі, не варто розраховувати на рознос взуття. У магазині краще походити у взутті, яке міряєте, щоб відчути його переваги і недоліки.

Ознаки комфортного взуття:

Пальці ніг вільно ворушаться
Рухливість суглобів не обмежена
Ідеальна висота каблука 2-3 см (для повсякденного взуття)
Носок не зігнутий вгору, шкіра не задавлює пальці

Правильно вибране взуття - запорука здоров'я і гарного настрою.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 2411 | Додав: radymo | Теги: вибрати взуття | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]