phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:30
Порада: як з новою функцією Windows 11 економити заряд та продовжити термін служби акумуляторів
У випробуванні складання ОС ентузіасти виявили цікаве нововведення. Ним виявився новий режим економії енергії, який можна активувати не лише на ноутбуках, а й на стаціонарних ПК. Розробники не стали відмовчуватися, і розповіли, в чому полягає особливість майбутньої функції, а заразом показали, як це виглядатиме.

За словами представників Microsoft, новий режим енергозбереження насамперед орієнтований на економію заряду та продовження терміну служби акумуляторів ноутбуків. Тим не менш, ним зможуть скористатися і власники десктопів. У цьому випадку енергозбереження допоможе заощадити на комунальних платежах за рахунок зниження продуктивності заліза.

Активувати функцію можна буде в панелі швидких налаштувань або в “Параметрах” по дорозі “Система – Живлення – Енергозбереження”. Користувачі лептопів також отримають можливість автоматичного переходу до "економічного" режиму після досягнення певного рівня заряду акумулятора. Коли нововведення з’явиться у стабільних збираннях Windows 11, розробники не уточнили.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 973 | Додав: radymo | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]