phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:38
Порада: як зацікавити і завоювати чоловіка?



Основа кохання - емоційний зв'язок, потяг, але жодний потяг не витримає випробування часом, якщо між закоханими немає сумісності. Фізичний потяг - це тільки початок, зав'язка роману, але любов не зводиться до сексу. Жінка може заволодіти чоловіком, використовуючи психологічну маніпуляцію, змушуючи його ревнувати чи спокушаючи, а потім відштовхуючи, але хіба це справжня любов, щире почуття?

Тому жінка повинна питати себе не "Як змусити його закохатися?", а також "Як краще його пізнати?" і, звісно ж, "Як допомогти йому пізнати мене краще?". Коли чоловік і жінка краще пізнають один одного, між ними може виникнути любов (а, може, й ні), але зате їхні відносини будуть чесними і щирими, без маніпуляції. Любов неможлива, якщо немає початкової сумісності.

Жінка не може змусити чоловіка закохатися, але вона може викликати в нього бажання, яке в подальшому може перерости в довірчі і по-справжньому близькі відносини. Отже, як же привернути увагу вподобаного вам чоловіка і підштовхнути його до активних дій?

1. Встановіть зоровий контакт. Погляд здатний висловити будь-які почуття. Ви можете спокусити чоловіка одним тільки красномовним поглядом. Великий Ларошфуко зауважив: "сховати любов, коли вона є, так само неможливо, як і показати, коли її немає". Ваше почуття не залишиться непоміченим. Зоровий контакт - це перший крок до близькості, декларація намірів і зацікавленості. Більшість чоловіків не наважуються підійти до жінки, якщо не впевнені в її схильності до спілкування, бояться отримати відмову. Так що не бійтеся, що вас неправильно зрозуміють, і сміливо дайте знати чоловікові, що він вам подобається.

2. Попросіть спільного друга вас познайомити. Іноді жінка змушена бути ініціатором контакту, так як чоловік надто сором'язливий або просто не підозрює про її зацікавленість. В цьому випадку ви можете попросити спільного друга познайомити вас з об'єктом інтересу, при, якби, випадковій зустрічі; далі все буде залежати від вас - ви можете розпочати розмову, яка ні до чого не зобов'язує і промацати ґрунт. Якщо вам вдасться зацікавити чоловіка, подальша ініціатива перейде до нього, і він скористається цією можливістю, щоб призначити наступну зустріч.

3. Запросіть його на побачення. Якщо ви впевнені, що подобаєтеся чоловікові, але розумієте, що він занадто сором'язливий, щоб запросити вас на побачення, зробіть перший крок. Але робити це можна лише в тому випадку, якщо ви точно знаєте, що чоловік до вас небайдужий, і просто не вирішується діяти, побоюючись відмови. Впевнений у собі чоловік негайно запросить вподобану дівчину на побачення, особливо якщо помітить її інтерес.

4. Не будьте нав'язливі. Навіть якщо чоловік вам дуже-дуже подобається і ви майже впевнені, що він - ваша доля, не варто безпосередньо заявляти йому про це при зустрічі. Як уже говорилося, для жінки немає нічого поганого в тому, щоб ініціювати контакт і продемонструвати інтерес і симпатію, але не слід бути занадто нав'язливою - це лише відштовхне чоловіка. Чоловік повинен відчувати себе завойовником і контролювати відносини (або хоча б у нього повинна зберігатися така ілюзія).

5. Намагайтеся краще пізнати характер чоловіка. Якщо вам дійсно подобається чоловік, цілком закономірно, що ви хочете дізнатися про нього якомога більше, вивчити його звички і уподобання. Чоловіки дуже емоційні, але часто приховують емоції під непроникною бронею мачизму. Завдання жінки - пробити пролом у цій броні, але не натиском, а силою довіри і щирої уваги. Чоловіки, як правило, більш охоче діляться своїми проблемами і переживаннями з дівчиною, а не з друзями, перед яким потрібно тримати обличчя. Якщо вам вдасться стати цією дівчиною, у вас точно з'явиться шанс на близькі стосунки.

6. Будьте собою. Як відомо, насильно милим не будеш, і жодна жінка не може пробудити в чоловікові почуття проти його бажання. Можна розбудити хіть і бажання, можна змусити одружитися, але в кінцевому результаті і це не принесе задоволення. У будь-яких відносинах потрібно зберігати щирість і чесність - хоча б для того, щоб знати, що люблять саме вас, а не створений вами образ (погодьтеся, ви не будете підтримувати його все життя). Не намагайтеся стати для нього тією самої ідеальною жінкою, підлаштовуючись під його смаки. Не бійтеся бути собою - як правило, чоловікам якраз подобається несхожість інтересів, і вони зовсім не очікують від дівчини захоплення боксом і футболом. Зрештою, спорідненість інтересів призводить до дружби, а не до любові.

7. Будьте впевнені в собі. Бажати кохання - цілком природне бажання, і домагатися взаємності теж цілком природно. Але не слід забувати, що любити потрібно в першу чергу себе. Якщо вас не обтяжує самотність і власна компанія, значить, ви станете полювати за чоловіком, що його дуже обнадіє. Чоловіки поважають самодостатніх жінок, уміють цінувати впевненість і незалежність. А повага - це крок до любові.
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 4271 | Додав: radymo | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]