phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:55
Порада: як знайти ідеальну дружину за знаком Зодіака

Кожен чоловік хоче знати, де ж його ідеальна жінка і як її знайти. Завжди є астрологи, які зможуть дати ділову пораду. Як же знайти ідеальну дружину за знаком свого Зодіаку?

Овен
Дуже вимогливим до вибору супутниці життя є чоловік - Овен. Йому подобаються рішучі, темпераментні і відкриті дівчини з прекрасним почуттям гумору. Овен віддає перевагу темноволосим жіночним красуням із пишними формами і чуттєвими губами.

Тілець
Чоловіки цього знака мріють про жінку, яка розділить всі його смаки. Ідеал для нього - це розумна, надійна і відповідальна дівчина, яка обов'язково повинна добре готувати.

Близнюки
Чоловік - Близнюк шаленітиме від щедрої, товариською і ерудованої дівчини. Його супутниця життя неодмінно повинна бути творчою натурою, а ось нав'язливих і нахабних жінок біля себе він не потерпить.

Рак
Для чоловіка - Рака потрібна дівчина з великою самовіддачею. Він у захваті від блондинок з довгим волоссям і світлими очима. Його супутниця життя просто зобов'язана бути відмінною господинею.

Лев
Чоловік - Лев часто шукає безпосередню і позитивну дівчину. Його ідеал - це ефектна і віддана любителька подорожей та пригод.

Діва
Для чоловіка - Діви ідеальною стане поступлива, акуратна і всебічно розвинена особистість. Вона обов'язково повинна розуміти його без слів і стежити за чистотою відносин.

Терези
Такі чоловіки зазвичай турботливі й надійні сім'янини, тому шукають дівчину, яка зможе як підтримувати порядок у будинку, так і задовольняти всі його фізичні і духовні потреби.

Скорпіон
Чоловік - Скорпіон не упустить впевнену в собі, енергійну і мужню особу, здатну захищати свої інтереси. Вона обов'язково повинна бути сильною і в той же час чутливою і чуттєвою.

Стрілець
Чоловіки - Стрільці мріють про справедливу, великодушну та щиру жінку, яка до того ж повинна бути ідеальною коханкою. Їх супутниця життя обов'язково повинна бути гарною господинею, гарною подругою і турботливою матір'ю.

Козеріг
Чоловіки - Козероги дуже чуттєві натури, тому потребують дівчини, яка зрозуміє його чутливу натуру. Ідеалом для нього стане обережна, стабільна і здатна відстоювати свою думку дівчина.

Водолій
Чоловіки - Водолії мріють про наполегливу та сильну жінку, яка розбавить яскравими фарбами його сірі будні. Його ідеальна супутниця життя — чуйна, турботлива і ніжна дівчина.

Риби
А ось чоловіки - Риби мріють про спокійну, жіночну та добру жінку. Вони неодмінно полюблять щиру і добру дівчину з розвиненою інтуїцією, люблячу мистецтво та природу.


Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2468 | Додав: radymo | Теги: ідеальну дружину за знаком зодіака | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]