phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:02
Порада: як зустрічати новорічну ніч 2013. ПОЧАТОК


У Новорічну ніч 2013 Місяць буде знаходитися у знаку Лева, що, з одного боку підштовхує до надмірностей і перегинів у святкуванні, а з іншого - створює творчу і радісну атмосферу. Напружений аспект від Місяця в Леві до Марса у Водолії ввечері напередодні може створити напруженість і конфлікт інтересів, бажання сварки. Проте пізніше Місяць утворює сприятливі аспекти з Ураном в Овні і Венерою в Стрільці, це допоможе розрядити атмосферу, знайти вихід із ситуації і буде сприяти розвитку романтичних відносин.

Отже, як слід зустрічати Новий рік кожному із знаків Зодіаку, що потрібно робити і не робити, в якому оточенні, в якій компанії, щоб 2013 розпочався вдало і так само продовжувався.

Овен 21 березня - 20 квітня

Вам пощастить більше за інших, оскільки станете джерелом тяжіння для всіх оточуючих: до вас будуть стікатися друзі та рідні, очікуючи від вас веселої новорічної програми. І ви не обдурите очікувань. Ваше призначення на цей вечір - бути в центрі, у великій компанії. Приділіть увагу зовнішньому вигляду, прикрасам. Неодмінно захопіть з собою маленькі милі сувеніри із запасом, щоб подарувати всім - сьогодні ви граєте роль Діда Мороза або Снігурки. Що погано робити в цю ніч - ревнувати. Ревнощі виявляться дуже руйнівними, не допустіть, щоб така негативна енергетика потрапила в наступний рік. Що можна і потрібно робити - фліртувати, бути легкою, товариською. "Повбиваєте" оточуючих несподіваною зміною іміджу - змініть зачіску, колір волосся, стиль одягу.

Телець 21 квітня - 20 травня

Вам належить, як Атланту, витримати на своїх плечах непросту домашню ситуацію. І чоловік, і батьки можуть доставити чимало клопоту. Побутові проблеми ризикують нашаруватися на протиріччя в планах, можливі форс-мажорні ситуації. Але Тельці на те і Тельці, щоб не бігти з корабля при першому гуркоті грому, вони з гідністю несуть тягар відповідальності за сімейне застілля. Суєта і бажання організувати свято принесе реальні плоди і, хоча не всі оцінять ваш подвиг, зате із задоволенням скористаються плодами праць. Головне на цей вечір - дипломатія і стриманість у стосунках із домашніми, як би вони не чудили сьогодні. Не варто зустрічати Новий рік в обстановці моральної та матеріальної розрухи, яка неминуче настане, якщо Тельці дадуть волю своєму гніву.

Близнюки 21 травня - 21 червня

Близнюки віддають перевагу спілкування самотності, і цей Новий рік не стане винятком. Ви будете наполегливо рватися в народ. Тільки повсякчасна неорганізованість Близнюків може призвести до того, що з боязні щось пропустити, ви домовитеся про зустріч Нового року у різних місцях і компаніях. Тому більшу частину Новорічного вечора представникам цього знаку належить носитися по місту з однієї компанії в іншу, втрачаючи речі, забуваючи подарунки і спізнюючись. Все це може призвести до того, що ви можете стати об'єктом глузувань знайомих. Що робити не слід: поспішати, метушитися, планувати купу справ і візитів, ставити собі нереальні цілі. Однак новорічна ніч подарує вам зустріч з прекрасним незнайомцем (незнайомкою), яка може стати приємним продовженням так невдало розпочатого вечора. Багато Близнюків знайдуть собі якщо не пару на все життя, то хоча б приємного супутника на час новорічних канікул.

Рак 22 червня - 22 липня

Раків у новорічну ніч очікує маса приємних подарунків. Однак не всі представники цього знаку можуть потурбуватися відповідними дарами, що може поставити їх в незручну ситуацію. Бійтеся також передаровувати подарунки, які підносили вам раніше, все може розкритися, що призведе до непотрібних кривд. Всі Раки люблять поїсти, а сьогодні спокус може бути багато. Робіть перерви, намагайтеся їсти потроху і легкі страви. Кращим способом обмежити себе в поїданні шкідливих делікатесів буде влаштувавши свято у себе. Раки досить економні і не стануть купувати занадто багато делікатесів і не дуже люблять готувати, тому обійдуться скромною і корисною трапезою. В цілому, для Раків краще зустрічати новорічну ніч в колі сім'ї і в звичних умовах. Можна навіть не покидати затишну та улюблену квартиру - приємне товариство і цікава бесіда чекає вас вдома.


Лев 23 липня - 23 серпня

У Львів буде дуже яскравий і насичений новий рік - прямо в дусі старих новорічних комедій, схожих на "Іронію долі" і подібне. Спочатку ви можете не на жарт посваритися з партнером, коханим. Причиною може стати банальні ревнощі. А пізніше можливо яскраве примирення. У самотніх Львів дуже великий шанс зустріти кохану людину в новорічну ніч, тому вам протипоказано сидіти вдома. Вітається ініціатива. Підбийте друзів піти на дискотеку, в боулінг, в клуб, просто прогулятися по вулицях і не встигнете озирнутися, як зустрінете свою долю. Що не слід робити - ображатися, сердитися, сердитися на кохану людину чи нового знайомого, навіть якщо його поведінка здасться вам образливим. Пригадайте, адже спочатку Наді з "Іронії долі" зовсім не сподобався Женя, а потім вона полюбила його.


Порада: як зустрічати новорічну ніч 2013. ПРОДОВЖЕННЯ



Категорія: Святкові поради | Переглядів: 1908 | Додав: admin | Теги: як зустрічати новорічну ніч 2013, новорічна ніч 2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]