phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:54
Порада: Які продукти покращують сперму

Вчені давно встановили взаємозв'язок між харчуванням чоловіка і якістю його сперми. Тому чоловікам, які піклуються про своє здоров'я, слід звернути увагу на якість і режим харчування. Адже деякі продукти, покращуючи якість сперми, не мають побічних дій на відміну від медичних препаратів. Отже, якщо у чоловіків існує проблема зачаття, то для її ліквідації необхідно змінити свій раціон.

У бразильському центрі боротьби з безпліддям, в Сан-Пауло, вчені провели масштабне дослідження, під час якого встановили, що якість сперми безпосередньо залежить від харчування чоловіка.

До таких висновків привело опитування 250 чоловіків, віком від 20 до 45 років, які разом зі своїми дружинами проходили обстеження і лікування від безпліддя. Питання, які задавали чоловікам, стосувалися не лише продуктів харчування, які вони вживають щодня, але і куріння, вживання алкоголю і фізичних навантажень. Крім цього, у всіх опитуваних чоловіків фіксувався індекс маси тіла. Ожиріння є проблемою для організму в цілому, і при безплідді зокрема.

Паралельно з опитуванням, так само дослідили спермограмму піддослідних, в якій більш детально вивчалися загальна активність і концентрація сперматозоїдів.

В результаті дослідження з'ясувалося, що негативний вплив на якість сперми має надлишкова маса тіла, часте вживання кави і алкоголю, а також куріння. Крім того, чоловіки, які часто вживають м'ясо, виявилися власниками менш рухливих сперматозоїдів.

Водночас вживання овочів, фруктів, зернових і бобових культур значно покращує якість сперми. Зокрема, в ході дослідження виявилося, що фрукти в раціоні чоловіків значно збільшують активність і рухливість сперматозоїдів.

Проте слід бути обережними у зміні свого раціону, тому що сьогодні все частіше проблеми зі здоров'ям викликає харчова непереносимість, тому перш ніж складати свій план харчування необхідно пройти тест на харчову непереносимість, для того щоб лікування безпліддя було більш ефективним. Також для того, щоб змінене харчування чоловіка поліпшило стан його сперми, багато чоловіків проходять таку процедуру очищення організму як детоксикація. Дана процедура позбавляє організм людини від безлічі шкідливих речовин, очищаючи його для надходження корисних речовин з нового раціону.

У липні 2011 року група американських і канадських учених, провівши дослідження подібне до бразильського, зробила висновок про те, що тютюновий дим і смоли, що містяться в тютюні, можуть привести до генетичних мутацій в сперматозоїдах. І як наслідок, до генетичних дефектів у майбутнього потомства.

Більшість світових вчених, проводячи дослідження проблем безпліддя, сходяться в одному твердженні - для того щоб поліпшити фертильність сперми і мати здорове потомство, необхідно змінити свій раціон харчування на три-чотири місяці. І тоді, дотримуючись поради з правильного харчування, чоловік може оздоровити свій організм і позбутися такої проблеми як безпліддя.


Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 3832 | Додав: radymo | Теги: Які продукти покращують сперму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]