phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:23
Порада: Коханців обирайте обережно

Як показало дослідження, любов одного з партнерів до алкоголю змушує другого пити понад міру.

Канадські дослідники спостерігали за 208 гетеросексуальними парами у віці 20-25 років, які зустрічалися не менше 5 разів на тиждень протягом мінімум трьох місяців, і один або обидва партнери були студентами ВУЗу. У результаті виявилося, що по відношенню одного з партнерів до спиртного можна було досить вірогідно визначити, як часто і в яких кількостях п'є другий. Це означає, що багато молодих людей п'ють лише тому, що цю звичку має їх обранець чи обраниця.

«Вибирайте друзів і коханців з обережністю, оскільки вони роблять на вас більший вплив, ніж ви думаєте, - застерігають дослідники. - Ми не настільки наївні, щоб думати, що студенти відмовляться від пияцтва. Проте наша робота показує, що для багатьох з них, які перебувають у романтичних стосунках, вживання алкоголю є нормою».

Наступним кроком експерти збираються з'ясувати, чи притягають молоді люди, схильні до пияцтва, один одного, чи впливає на їх пристрасть до спиртного спадковість і т.д.


Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 2151 | Додав: radymo | Теги: Коханців обирайте обережно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]