phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:10
Порада: Найзручніший сімейний автомобіль

Найбільш важливим автомобілем, який було представлено на стенді південнокорейського автовиробника є HND-7 Hexa Space мінівен.

Ця концепція втілює в собі якісний бренд Hyundai, представлений у новій моделі мінівену, виробництво якого буде запущено в Індії в найближчі пару років. Його параметри складають 169 дюймів у довжину, 71 дюймів в ширину і 64 сантиметрів у висоту. Салон авто досить великий, завдяки розробникам Hexa Space оздоблений інноваційною компоновкою сидінь, що дозволяє йому легко вміщувати вісім пасажирів.

Hexa Space має три ряди сидінь, дана функція зустрічається у багатьох мінівенах, оскільки, авто розраховане для поїздок з сім’єю. Чим він виділяється серед інших машин? Середні сидіння перших двох рядів розміщенні таким чином, що знаходяться трохи позаду бічних сидінь даних рядів. Саме завдяки такому шахоподібному розташуванню вивільняється максимальна кількість місця для ніг для кожного пасажира, включаючи двох пасажирів, що сидітимуть в самому останньому ряді.

Hexa Space був розроблений в Південній Кореї і розділив свою платформу з ix20. Він живиться чотирьох-циліндровим двигуном 1,2 літри із турбонадувом, який з'єднується з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Hyundai є найбільшим експортером в Індії і другим за величиною автовиробником в країні.


Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 2211 | Додав: radymo | Теги: HND-7 Hexa Space мінівен. | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]